Veeefour KUŃ
Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
- SoSo
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Mica Shadow Black
Re: Veeefour KUŃ
no jakis pomysł to jest. szkoda mi tylko bedzie paru groszy jakie na takich wymiankach strace...
ale zobaczymy, pojezdzę troche na MF i zdecyduje. poki co jest fajnie, ale nie zawsze ma się ochotę na "basowe brzmienia", tym bardziej ze samochodem jeżdże na codzień (i to calkiem sporo, w 7 miesiecy 16tys) i nie ukrywam ze opcja aktywnego wydechu wydaje się być idealem (kumpel ma coś takiego w A6 i jest super). dobrze by bylo zeby gdzies udalo mi sie osobiscie tego remusa posluchac. ma go ktos oprócz Ciebie? najlepiej w okolicach wawy?:)
ale zobaczymy, pojezdzę troche na MF i zdecyduje. poki co jest fajnie, ale nie zawsze ma się ochotę na "basowe brzmienia", tym bardziej ze samochodem jeżdże na codzień (i to calkiem sporo, w 7 miesiecy 16tys) i nie ukrywam ze opcja aktywnego wydechu wydaje się być idealem (kumpel ma coś takiego w A6 i jest super). dobrze by bylo zeby gdzies udalo mi sie osobiscie tego remusa posluchac. ma go ktos oprócz Ciebie? najlepiej w okolicach wawy?:)
-
- Forumowicz
- Model: 2015 Fastback
- Kolor: Black
SoSo, mam u siebie competition.
Ten tłumik ucichnie za kilka dni, do 2 tygodni. Nie wiem czym to jest spowodowane - może dlatego że po pewnym czasie nagromadzi się sadza w środku (albo już przygłuchłem).
W każdym razie z czasem jest lepiej
Jeżdzę codziennie.
Ten tłumik ucichnie za kilka dni, do 2 tygodni. Nie wiem czym to jest spowodowane - może dlatego że po pewnym czasie nagromadzi się sadza w środku (albo już przygłuchłem).
W każdym razie z czasem jest lepiej

- SoSo
- Młodszy Forumowicz
wiem ze przycichnie:) rozmawialem z jednym sprzedawcą. ale potem znowu ma sie zrobic glosniejszy:) podobno...
rzecz w tym że nie chodzi o to że MF jest za głosny/za cichy/zły. wrecz przeciwnie, brzmi pieknie. wg mnie duzo lepiej na zewnatrz niz w srodku. i w mojej ocenie - przynajmniej wg testow na YT - chyba najladniej z dostepnych na rynku. chodzi o to, że jak czasami robie trasy po 1000km jednego dnia to nawet taki "przyciszony" street robi sie denerwujacy. A tym bardziej jestem zly na siebie że nie sprawdzilem wszystkich dostępnych opcji i nie pomyślałem żeby wpisać w gogle "mustang aktywny wydech":)
rzecz w tym że nie chodzi o to że MF jest za głosny/za cichy/zły. wrecz przeciwnie, brzmi pieknie. wg mnie duzo lepiej na zewnatrz niz w srodku. i w mojej ocenie - przynajmniej wg testow na YT - chyba najladniej z dostepnych na rynku. chodzi o to, że jak czasami robie trasy po 1000km jednego dnia to nawet taki "przyciszony" street robi sie denerwujacy. A tym bardziej jestem zly na siebie że nie sprawdzilem wszystkich dostępnych opcji i nie pomyślałem żeby wpisać w gogle "mustang aktywny wydech":)
- robin
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
veeefour pisze:Tak dokladnie - tylko nGauge to tez uniwersalny wskaznik z mozliwoscia zaladowania programu.robin pisze:rozsadne i fajne gadgety...
czyli to jest jak sct tak soft i ekran do dokladnie tych modow tak?
a jak chcesz to zrobic bo pisza ze soft tylko pisza dla us i kanady albo zle doczytalem
- SoSo
- Młodszy Forumowicz
no, no, pięknie. daj znać jak wrażenia po montażu. szczególnie tych sprężyn i amorków jestem ciekaw. No i ten kolektor mega
też taki chce!
tylko najpierw niech mi się gwarancja skończy. a nie myślałeś raczej o kompresorze?