Veeefour KUŃ
Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
- 8432
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Red Race
Re: Veeefour KUŃ
ooo niezle sie prezentuje w takim otoczeniu;).
tak patrze i myślę że chyba zgapię od Ciebie znaczek GT i ten spojler.
A ta rejestracja na przodzie jest najlepsza;D. Człowiek przyzwyczajony do standardowych rozmiarów w kraju z każdej strony i przez takie proporcje mam wrażenie jakby koń był gigantycznych rozmiarów;).
tak patrze i myślę że chyba zgapię od Ciebie znaczek GT i ten spojler.
A ta rejestracja na przodzie jest najlepsza;D. Człowiek przyzwyczajony do standardowych rozmiarów w kraju z każdej strony i przez takie proporcje mam wrażenie jakby koń był gigantycznych rozmiarów;).
Paweł i Wiola
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
piękna żona (?)
dajesz jej prowadzić?
chyba będę brać te same opony co Ty, zakochałam się w felgach ferrada fr1 i najławiej o nie w '20 właśnie

chyba będę brać te same opony co Ty, zakochałam się w felgach ferrada fr1 i najławiej o nie w '20 właśnie
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
nic nie mówveeefour pisze: Bede tez na nie zakladal takie same zimowki bo tej jesieni budzet idzie na zawieszenie KW wiec kase trzeba odkladac

- SoSo
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: Mica Shadow Black
hej, mam pytanie jak z głośnościa tego Twojego wydechu?
ja w zeszylm tygodniu założyłem 3" Magnaflow Street Cat-back i po 2 dniach ponownie wstawilem fabryczny tlumik srodkowy.
na x-pipe MF bez tlumika nie dalo sie jezdzic - halas ogluszajacy. poza tym mialem wrazenie że przez 3" stracilem mocy na dole (ale to moze tylko takie odczucie spowodowane halasem). a to tylko wersja "street"... trudno mi sobie wyobrazic "competition".
teraz zostawilem same tlumiki końcowe i jest pieknie. nie za glosno, nie za cicho, do codziennej jazdy w sam raz.
pozdr
ja w zeszylm tygodniu założyłem 3" Magnaflow Street Cat-back i po 2 dniach ponownie wstawilem fabryczny tlumik srodkowy.
na x-pipe MF bez tlumika nie dalo sie jezdzic - halas ogluszajacy. poza tym mialem wrazenie że przez 3" stracilem mocy na dole (ale to moze tylko takie odczucie spowodowane halasem). a to tylko wersja "street"... trudno mi sobie wyobrazic "competition".
teraz zostawilem same tlumiki końcowe i jest pieknie. nie za glosno, nie za cicho, do codziennej jazdy w sam raz.
pozdr
- SoSo
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: Mica Shadow Black
Cholera, żałuje że dopiero dzis trafilem na to forum i ten wątek... Pewnie zamiast MF poszedlbym w tę sama opcje co Ty.