Auto posiada kompletny układ wydechowy od www.rm-motors.pl Głośność regulowana klapami na pilota, carbonowe końcówki:

Zawieszenie, sprężyny amortyzatory, stabilizatory od EIBACH. Autko mam dopiero od tygodnia
 A przesiadłem się z tego:

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans

A C4 bardzo fajny wóz, super brzmienie V8 5.7, ja w swojej miałem jeszcze cały układ wydechowy z X-pipe od MAGNAFLOW, obniżone zawieszenie BILSTEIN po równej krętej drodze można było pojechać naprawdę szybko
 A C4 bardzo fajny wóz, super brzmienie V8 5.7, ja w swojej miałem jeszcze cały układ wydechowy z X-pipe od MAGNAFLOW, obniżone zawieszenie BILSTEIN po równej krętej drodze można było pojechać naprawdę szybko 

Jeżeli chodzi o głośność to przy zamkniętych klapach jest OK, przy otwartych głośno ale i tak nie tak głośno jak było w C4
  Jeżeli chodzi o głośność to przy zamkniętych klapach jest OK, przy otwartych głośno ale i tak nie tak głośno jak było w C4   Hamulce nie mają napisu BREMBO, zaciski są duże, ale nie potrafię określić czy to ori czy BREMBO:
 Hamulce nie mają napisu BREMBO, zaciski są duże, ale nie potrafię określić czy to ori czy BREMBO:

W wersji Brembo są same zaciski, czy tarcze też są inne?
 W wersji Brembo są same zaciski, czy tarcze też są inne?