Czas na...EB. 2017' Mustang Race Red. 'Rojo'. W-Wa.
Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
-
- Forumowicz
- Model: 2016
- Silnik: V8 5.0
Re: Czas na...EB. 2017' Mustang Race Red. 'Rojo'. W-Wa.
Piękne auto, a ja takie skory mam do sprzedania jakby ktoś był zainteresowany:)
Rojo właśnie dostał zabezpieczenie antykorozyjne podwozia (dodałem zdjęcie). Logo firmy, która się tym zajmowała widoczna jest na koszulce pracownika. Cennik mają na stronie, gdyby się ktoś pytał. Ile ich technologia jest warta, nie wiem. Okaże się po kilku sezonach. Jeżeli chodzi o podejście do klienta, to mogę ich polecić.
Myślę też cały czas nad jakimś zabezpieczeniem lakieru, ale to już droższa impreza. Poza tym w Opolu czeka na mnie IC i siłowniki maski leżą i czekają na instalacje.
Jak to wszystko ogarnę, więcej modów już nie planuje.
Myślę też cały czas nad jakimś zabezpieczeniem lakieru, ale to już droższa impreza. Poza tym w Opolu czeka na mnie IC i siłowniki maski leżą i czekają na instalacje.
Jak to wszystko ogarnę, więcej modów już nie planuje.
17' Mustang EcoBoost A/T + 94' Firebird TransAm V8 M/T = 12 cylinders of pure fun
No i stało się. Na Mikołaja Rojo dostał nowy wydech mgmmotorsport. Różnica w brzmieniu to przepaść w stosunku do serii.
Poza tym siłowniki maski (podziękowania dla Mirmal za instalacje podobno nie taką łatwą jak na początku się wydawało).
Oraz łopatki - trochę przerost formy nad treścią, ale nie żałuję. Dodaję kilka zdjęć, po nowym roku opublikuję większą sesję. Auto jeszcze czeka na intercooler, ale to w Opolu więc jeszcze mi się trochę zejdzie z tym
Życzę wszystkim pomyślności w nowym roku.

Poza tym siłowniki maski (podziękowania dla Mirmal za instalacje podobno nie taką łatwą jak na początku się wydawało).
Oraz łopatki - trochę przerost formy nad treścią, ale nie żałuję. Dodaję kilka zdjęć, po nowym roku opublikuję większą sesję. Auto jeszcze czeka na intercooler, ale to w Opolu więc jeszcze mi się trochę zejdzie z tym

Życzę wszystkim pomyślności w nowym roku.

17' Mustang EcoBoost A/T + 94' Firebird TransAm V8 M/T = 12 cylinders of pure fun
Czy obszycia skóra konsoli centralnej tez robiłeś na Śląsku, jak wydech? Jeśli tak, to możesz podać adres tapicera, bo wyszło super?
Rownież wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
do obszycia konsolę wysyłałem do Szczecina, wysłałem Tobie namiar na priv. Na zdjęciach i od strony kierowcy prezentuje się świetnie. Od strony pasażera mało kto na to w ogóle zwraca uwagę. W polifcie z fabryki jest ona inaczej obszyta. Jak będziesz to robił może to będzie lepszy pomysł, żeby kolorowe szwy były też widoczne z drugiej strony.delegate pisze:Czy obszycia skóra konsoli centralnej tez robiłeś na Śląsku, jak wydech? Jeśli tak, to możesz podać adres tapicera, bo wyszło super?
Mogę dostać namiary na kupno takiej kierownicy oraz łopatek ??
Priv
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ecoboost , manual
- Kolor: Czerwony
No ładnie
, ta listwa to widzę że nie tylko mi w sreberku przeszkadzala