Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
Zgadza się, jestem współwłaścielem. Drugi współwłaściel też ma Mustanga i ma rej P0FTB i pewnie lada dzień się tu ujawniRadziu pisze:FTP to taki portal muzyki klubowejjesteś jego właścicielem / prowadzącym?
Cholera, teraz już wiem że trzeba było iść w rozrywkę a nie telekomnukacjędeeboy pisze:Zgadza się, jestem współwłaścielem. Drugi współwłaściel też ma Mustanga i ma rej P0FTB i pewnie lada dzień się tu ujawniRadziu pisze:FTP to taki portal muzyki klubowejjesteś jego właścicielem / prowadzącym?
deeboy pisze:Dziękuję, jak widzisz Max - TO WSZYSTKO PRZEZ CIEBIEMAX pisze:Gratuluję zakupu , jestem niemal 100 % pewny że się będzie u Ciebie bardzo dobrze chował![]()
Tak, bede ciął. Dodatkowo potrzebne sa redukcje z 3 cali na 2.5 zeby to połaczyć. Zakladam jak tylko ze stanow dolecą te redukcje.LukiLBN pisze:Witam,
Daj znac jak wrazenia po instlalacji catback. Mam zainstalowany taki sam tylko ze z czarnymi koncowkami od paru dni i powiem tak , ze jest niezłe pierdolnięcie
Jak chcesz zostawic fabryczny rezonator? bedziesz go ciął?
Dokładniesiara pisze:O to w tych wydechach chodzi jak potrzeba ma byc ogien jak to napisales "pierd...ecie"