Zbiera się woda z tylu od pasażera.
Gdyby to było z przodu to rynienka w nadkolu czy w podszybiu ale tutaj jest z tyłu.
Zbliża się zlot pomocy

Rozbudowuje posta bo nikt nie odpowiada

Po większej analizie okazuje się ze woda też jest z przodu tylko zostaje uwięziona z tyłu od strony pasażera ponieważ tam jest najniżej.
Po zajrzeniu pod poszycie od strony podłogi jest mokro już z przodu (z góry tego nie da się wyczuć, wydaje się że dywanik jest suchy)
Od strony tunelu dywanik który idzie w pionie jest suchy.
Jak widać na zdjęciach ( 2,3,4 zdjęcie ) to świeży temat bo nie ma rdzy na podłodze

Dodam tutaj moje testy i obserwacje.
1. Zrobiłem test lania wody na szybę z przodu i woda ładnie wpada do rynienki w podszybiu i spływa w dół w okolicach nadkola i progu ( pierwsze zdjęcie ).
Nie wiem czy to dobre miejsce na ujście wody ?
Z drugiej strony od kierowcy tam woda ma ujście jakieś 20 cm od progu w stronę środka auta.
Przy wykonywaniu testu lania wody w środku nie pojawiła się żadna nowa woda nie widać było żadnego sączenia się wody.
Chyba że to progiem gdzieś woda leci ?
2. Kolejny test wykonałem lejąc wodę na drzwi i okno, również nie zauważyłem aby woda zbierała się w podłodze, rynienki odprowadzały wodę poprawnie.
3. Odpaliłem klime na 10 min i obserwowałem czy będzie za jakiś czas sączyć się woda z przodu od pasażera czy nawet z okolicy tunelu. Niestety nie zauważyłem żadnej wody.
Dalej szukam rozwiązania...