Witam,
Od kilku dni w koncu mogę nacieszyć się swoim autkiem które przyjechało do mnie z texasu.
Jest w kolorze czarnym, światła dymione z tylu, chciałbym znaczek mustanga 3,7 tez zrobić w kolorze czarnym lub wymienic na inny.
1 czy znaczek z tylu jest klejony czy przykręcany?
2 folia czy plastidip będzie lepszym pomysłem?
Pozdrawiam
Emblemat znaczek na blendzie z tyłu
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
- Model: Mustang 2015 v6 3,7
- Silnik: inny V6
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Re: Emblemat znaczek na blendzie z tyłu
Dlatego nikt nie odp? Sądziłem ze jak ktoś napisze w jaki sposób rozwiązał moje zapytanie to będzie to gotowa recepta jak to zrobić samemu.
W takim razie jeśli można przenieść temat to poproszę jeśli nie to w tygodniu sam się zajmę tym emblematem i wrzucę moja relacje z tego - jak to zrobić samemu
W takim razie jeśli można przenieść temat to poproszę jeśli nie to w tygodniu sam się zajmę tym emblematem i wrzucę moja relacje z tego - jak to zrobić samemu

- kilos1981
- Młodszy Forumowicz
- Model: Pony
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Biały
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Emblemat masz przyklejony na taśmę lecz by go zdjąć musisz odpiąć tapicerkę tylnej klapy bo dodatkowo emblemat ma dwie spinki które trzeba wypiąć przed odklejeniem
Plastidip spoko
Pryśnij grubą warswe
Plastidip spoko
Pryśnij grubą warswe
- Michał P.
- Forumowicz
- Model: Mustang V GT/CS
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Kolaris spokojnie
Napisałeś pierwszy post 08, a drugie dzień później. Forum działa prężnie ale nie każdy w sobotę wchodzi na forum i czyta wszystkie wątki.
Co do 3,7 są do kupienia czarne emblematy z czerwoną kropką/przecinkiem, dobrze to wygląda.

Co do 3,7 są do kupienia czarne emblematy z czerwoną kropką/przecinkiem, dobrze to wygląda.
Mustang 3.7l - 2012 Black Beauty 2017 - 2021
Mustang 5.0 l - GT/CS 2012 2021 -
Mustang 5.0 l - GT/CS 2012 2021 -