Geometria kół GT 2015-17
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Szary Metalik J7
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Geometria kół GT 2015-17
Witam serdecznie... Niedawno kupiłem z usa konika GT... Oczywiście był uszkodzony dostał w przednie koło i ciut w tylne oczywiście wszystko zostało wymienione na nowe... Geometria zrobiona 3D... Problem w tym że auta dziwnie zachowuje się na drodze takie niestabilne a dokładnie nie można swobodnie lekko trzymać kierownicy tylko non stop trzeba ją pilnować bo auto leci delikatnie w prawo a raz w lewo... Potrzebuję danych do ustawienia geometrii kół przód i tył... Z góry dziękuję i pozdrawiam
-
- Młodszy Forumowicz
Re: Geometria kół GT 2015-17
Myślę że to zwykła wersja GT... Tak naprawdę to nie wiem czym to się różni od performance pack
-
- Młodszy Forumowicz
Mam w nim czarne 19 calowe koła tył 275...przod 255..po czym mogę się domyślić jaka to wersja?
-
- Forumowicz
- Model: 2016
Jak fabrycznie byly wlozone 275 z tylu to jest to PP - tabliczka na drzwiach powie Ci, czy to fabryczny rozmiar opon.
No i tutaj niestety charakterysyka ustawien zawieszenia PP jest troche taka jak opisales - on sie super prowadzi w zakretach, poslizgach ale nie ma takiej cechy ze jak puscisz kierownice to kilometr prosto pojedziesz....
W PP masz inne wachacze niz w zwyklym, ale mysle, ze da sie go ustawic na ustawieniach ze zwyklej wersji. Zwykla wersja z USA (uzytkowalem) tak ma ustawione zawieszenie, ze puszczasz kiere i jedziesz prosto po horyzont.
Nie mam teraz pod reka ustawien katow, wrzuc moze zdjecie jak Ci ustawili?
No i tutaj niestety charakterysyka ustawien zawieszenia PP jest troche taka jak opisales - on sie super prowadzi w zakretach, poslizgach ale nie ma takiej cechy ze jak puscisz kierownice to kilometr prosto pojedziesz....
W PP masz inne wachacze niz w zwyklym, ale mysle, ze da sie go ustawic na ustawieniach ze zwyklej wersji. Zwykla wersja z USA (uzytkowalem) tak ma ustawione zawieszenie, ze puszczasz kiere i jedziesz prosto po horyzont.
Nie mam teraz pod reka ustawien katow, wrzuc moze zdjecie jak Ci ustawili?
-
- Forumowicz
- Model: 2016
Ledwo cos widac, ale wyglada, ze jest bardzo dobrze ustawione.
Ponizej ustawienia - patrz na linie coupe performance pack.
Ponizej ustawienia - patrz na linie coupe performance pack.
-
- Młodszy Forumowicz
A powiedz z daleka jesteś? Żebyś mógł się przejechać moim Mustangiem... Może tak musi byc
-
- Młodszy Forumowicz
Ja jestem z okolic Ostrołęki to jakieś 170km ale planuje za jakiś czas być w Warszawie... Jakbyś podał mi swój numer telefonu to się może uda spotkać... Możesz na meila piti81@o2.pl