Awaria kierunkowskazu

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
YoDa
Forumowicz
Model: V6 3,7 2012
Silnik: V6 3.7
Kolor: Performance White
Kontakt:

Awaria kierunkowskazu

Post autor: YoDa » 2018-11-13, 09:22

Witajcie ,

Mam taką przypadłośc z lewym kierunkiem... przy ustawionej gałce świateł na "0" nie działa lewy kierunek przód i tył ale w lusterku działa normalnie powoli :przestraszony: jak nacisnę hamulec to działa. Wszystko działa normalnie gdy są włączone światła pozycyjne lub mijania , natomiast jak pójde dalej czyli na "Auto" i załączone są światła dzienne to znów nie działa , nic nie świeci oprócz lusterka :mad:
Zamieniałem , wymieniałem z przodu żarówki, patrzyłem po kablach itp. nic anormalnego..... nie wiem już gdzie szukać przyczyny,,,,,
Co ciekawe przy zgaszonym silniku działa wszystko OK
Wersja U..S z lampami EU , wszystko działało normalnie przez kilka miesięcy.

Pozdrawiam
Yoda

Obrazek

cimoch
Model: EB 2015
Kolor: Kona Blue

Re: Awaria kierunkowskazu

Post autor: cimoch » 2018-11-14, 18:46

a jak masz przerobione tylne lampy na EU? Przewody ciągnąłeś z BCM z przodu, a z tyłu masz moduły dołożone?

Awatar użytkownika
YoDa
Forumowicz
Model: V6 3,7 2012
Silnik: V6 3.7
Kolor: Performance White
Kontakt:

Re: Awaria kierunkowskazu

Post autor: YoDa » 2018-11-16, 08:57

Nie mam pojęcia jak było przerobione , nie mogę się skontaktować z elektrykiem od paru dni. Jak patrzyłem to nie widzę aby było coś ciągnięte od przodu ani dołorzone moduły czy coś innego , jedynie widzę pociągnięty kabel stopu z środkowego. Zaznaczę że przez kilka miesięcy było dobrze bez takich objawów i nie wiem co się mogło stać ze takie objawy się pojawiły.

Pozdrawiam
Yoda

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „VI Generacja (2015- ... )”