Mam problem z mustangiem z 2016 ma przelatane niecałe 10 tys i z 3 na 4 bieg szarpie przy wolych obrotach.
Problemu nie ma jak zmienię przez łopatki.
Ktoś jakiś pomysł??
Czy problemem może być jakiś typu brak synchronizacji, sterownika, softu?
Mustang automat
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
Re: Mustang automat
Znowu odpowiem na własnego posta.
Tak aktualizacja softu robi robote i problem z głowy.
Dzięki za liczne odpowiedzi i pomoc!!!
Tak aktualizacja softu robi robote i problem z głowy.
Dzięki za liczne odpowiedzi i pomoc!!!
-
- Forumowicz
- Model: 2016
- Silnik: V8 5.0
Super ze się dzielisz. Myśle, ze to jakiś mocno odosobniony przypadek. Ta forum mustang6g.com nie czytałem, aby za często się zdarzały takie problemy.
Ważne ze już zrobione:)
Ważne ze już zrobione:)
Dokładnie tak ważne, że pięknie działa bo wkurzajace.
Ale stracha miałem bo w fordzie powiedzieli, że musza uprzedzić o tym, że skrzynia może się zablokować jakby ktoś majstrował z chipem;]
I ze wtedy 5 koła jakiś moduł.. Ale jest dobrze, wiec już zmartwienia nie ma.
Musze też kolejnego posta wrzucić bo mi coś duzo palił zobaczymy jak po sofcie bedzie palił.
Ale generalnie zastanawiam się czy jak jest ze stanów to trzeba coś zmienić bo może jakaś inna mieszanka jest tam inne paliwo coś w ten deseń.
Ale stracha miałem bo w fordzie powiedzieli, że musza uprzedzić o tym, że skrzynia może się zablokować jakby ktoś majstrował z chipem;]
Musze też kolejnego posta wrzucić bo mi coś duzo palił zobaczymy jak po sofcie bedzie palił.
Ale generalnie zastanawiam się czy jak jest ze stanów to trzeba coś zmienić bo może jakaś inna mieszanka jest tam inne paliwo coś w ten deseń.
-
- Model: Szukam
- Kolor: Brak
" onclick="window.open(this.href);return false;sorak88 pisze:Dokładnie tak ważne, że pięknie działa bo wkurzajace.