Jak uruchomić Carplay Sync3
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
Jak uruchomić Carplay Sync3
Ogarniał ktoś połączanie Iphona z Sync3 , nie mam w menu opcji Sync - Carplay dedykowanej do niego , tylko jest Android auto , może ją trzeba jakoś aktualizować zeby sie dodała tylko jak ?? , auto jest połączone z wifi , chodzi mi o taki układ żeby na wyświetlaczu były ikony z telefonu
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2015 GT
- Kolor: DIB
Re: Jak uruchomić Carplay Sync3
http://owner.ford.com/how-tos/sync-tech ... port.html/" onclick="window.open(this.href);return false;
chyba tylko po kablu
i chyba od 17 :
http://www.apple.com/ios/carplay/available-models/" onclick="window.open(this.href);return false;

chyba tylko po kablu

i chyba od 17 :
http://www.apple.com/ios/carplay/available-models/" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Forumowicz
- Model: 2016
Za dużo tych ikon to nie będzie......
W iPhonie musisz włączyć siri i dopiero wtedy w ustawieniach->ogólne pojawia się opcja włączenia CarPlay. No i działa tylko po kablu..... tak po stronie telefonu, a po stronie auto w sync3 musi być włączona obsługa CarPlay.
W iPhonie musisz włączyć siri i dopiero wtedy w ustawieniach->ogólne pojawia się opcja włączenia CarPlay. No i działa tylko po kablu..... tak po stronie telefonu, a po stronie auto w sync3 musi być włączona obsługa CarPlay.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550 GT AT CABRIO EU
- Kolor: MICA SHADOW BLACK
Czy to działa w wersji europejskiej? Walczę z tym od dawna....SIRI działa ale nic po za tym...
Śpieszmy się kochać V8..... tak szybko odchodzą
-
- Forumowicz
- Model: 2016
Trzeba włączyć siri i wtedy w iPhone w ustawieniach->ogólne pojawi się opcja włączenia CarPlay. No i działa niestety tylko po kablu. Samo siri jest po bluetoothie.
- szokram
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2018 GT
- Kolor: Kona Blue
Witam,
Czy udało się komuś odpalić nawigację Waze na Carplay ? Ford się chwali że Sync 3 ma oficjalne wsparcie dla Waze, ale niestety mi się nie udało. Jakieś pomysły ?
Czy udało się komuś odpalić nawigację Waze na Carplay ? Ford się chwali że Sync 3 ma oficjalne wsparcie dla Waze, ale niestety mi się nie udało. Jakieś pomysły ?
Jak pisał kolega wyżej - działa ale jak podłączysz kabelszokram pisze:Witam,
- szokram
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2018 GT
- Kolor: Kona Blue
Połączyłem kablem i niestety nie ma Waze na ekranie Carplay. Zainstalowałem Spotify i ta aplikacja śmiga aż miło.