MF ma czarne końcówki w opcji, są tylko odrobinę droższe. Mam takie, wyglądają super!Kusza85 pisze: Mam zamiar u siebie założyć taki sam system, ale z końcówkami w kolorze czarnym

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
MF ma czarne końcówki w opcji, są tylko odrobinę droższe. Mam takie, wyglądają super!Kusza85 pisze: Mam zamiar u siebie założyć taki sam system, ale z końcówkami w kolorze czarnym
Podrzuć link do nich oraz gdzie je kupowałaś i jak z ich montażem?B0kiem pisze:MF ma czarne końcówki w opcji, są tylko odrobinę droższe. Mam takie, wyglądają super!Kusza85 pisze: Mam zamiar u siebie założyć taki sam system, ale z końcówkami w kolorze czarnym
Dzięki za info,B0kiem pisze:wojciech.zalaszewski@auto-watin.pl
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... t-1-3-0825" onclick="window.open(this.href);return false;
montaż ok. 3 h, koszt 350 zł
Kusza85 pisze:Kilka słów dla potomnychVolver pisze:Poszło PW.![]()
Bardzo dziękuję Volverowi za poświęcony czas, spotkanie oraz rady co do zmian w Mustangu![]()
Twój Mustang świetnie się prezentuje i świetnie brzmi z tym wydechem MF Street Axelback.![]()
Uważam, że jest to idealne rozwiązanie dla osób chcących podkreślić basowe mruczenie V8 i nie być zmęczonym dźwiękiem wydechu po dłuższej trasie.
Dźwięk jest przyjemny dla ucha, w manualu można fajnie go regulować za pomocą samego gazu.
Po kilku minutach przejażdżki z Volverem, aż wstyd mi było jechać moim GT ze stockowym wydechem.![]()
Z tyłu pojazdu MF świetnie się prezentuje, idealnie wypełniając fabryczne miejsce na wydech.
Mam zamiar u siebie założyć taki sam system, ale z końcówkami w kolorze czarnym - CZY KTOŚ MOŻE POLECIĆ FIRMĘ PROFESJONALNIE LAKIERUJĄCĄ WYDECHY NP. W KRAKOWIE?
Jeszcze raz dzięki Volver.![]()
![]()
Tu nie chodzi co slyszelismy tylko czy masz firmę do polecenia w tej sprawie?lukas220 pisze:A słyszeliście o chromowanie na czarno?
A ty zadajesz 666 pytan na sekunde i wszystkiego tylko "oczekujesz" - zaczyna to wygladac zle, wierz mi.Kusza85 pisze:Tu nie chodzi co slyszelismy tylko czy masz firmę do polecenia w tej sprawie?lukas220 pisze:A słyszeliście o chromowanie na czarno?
Tak, mialem w Yamaszce tak pokryte boczne alu wloty. To wlasciwie jest "nikiel" jak juz rzucamy terminamilukas220 pisze:A słyszeliście o chromowanie na czarno?
veefour, jak nie masz zamiaru odpowiadać na pytania to się nie odzywaj i nie psuj atmosfery.veeefour pisze:A ty zadajesz 666 pytan na sekunde i wszystkiego tylko "oczekujesz" - zaczyna to wygladac zle, wierz mi.Kusza85 pisze:Tu nie chodzi co slyszelismy tylko czy masz firmę do polecenia w tej sprawie?lukas220 pisze:A słyszeliście o chromowanie na czarno?
Zrob cos sam dla siebie - otworz google i wpisz co szukasz plus miejscowosc gdzie tam mieszkasz. Co ty masz 12lat?
Tak, mialem w Yamaszce tak pokryte boczne alu wloty. To wlasciwie jest "nikiel" jak juz rzucamy terminamilukas220 pisze:A słyszeliście o chromowanie na czarno?
Siemka chyba veefour ma takiego Remusa napisz do niego.SoSo pisze:Czy któryś z szanownych kolegów i koleżanek ma zamontowany u siebie wydech ze sterowanymi klapami i zechciałby nagrać i wrzucić tu jakiś filmik? Ten reklamowy remusa zupełnie mnie nie przekonuje. A może ktoś z Was jest z okolic Warszawy/Mazowsza i zechciałby się spotkać? Starałem się napisać priv do kolegi 5um z Łodzi ale chyba coś skopałem i nie doszło.Albo mnie olał...