Witam zakupiłem Mustanga 5.0 limitowanej edycji
fifty five years , niestety jest szczelony z przodu myślałem dołożyć maskę z GT500 zderzak przedni GT 500 i błotniki boczne z gt350.
Myślicie że będzie to pasować Czy zrobię wieś tuning mnie osobiście bardzo się to podoba ,ale jak będzie to postrzegane przez innych .
Proszę o pomoc
Z góry dziękuję
mustang fifty five years
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
- Michał P.
- Forumowicz
- Model: Mustang V GT/CS
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Re: mustang fifty five years
Myślę, że nie masz się co ludźmi przejmować, to ma być auto dla Ciebie, chyba że kupujesz z celem sprzedaży ? Ale (wiem nie rozpoczyna się od ale) i tak większą popularnością cieszą się właśnie takie przeróbki z bodykit Shelby niż OEM np california special czy 50th anniversary. Myślę , że póki nie zrobić jakiś mix znaczków
GT SHELBY 500 350 i co tam jeszcze można przykleić to luz ale dalej to jest Twoje auto i zrób co Ci się widzi.
Osobiście też mi się podobają błotniki Gt350 czy tam zderzek i pewnie zrobiłbym jakiś miks ale z oznaczeniem takim jakie ma auto.
Osobiście też mi się podobają błotniki Gt350 czy tam zderzek i pewnie zrobiłbym jakiś miks ale z oznaczeniem takim jakie ma auto.
Mustang 3.7l - 2012 Black Beauty 2017 - 2021
Mustang 5.0 l - GT/CS 2012 2021 -
Mustang 5.0 l - GT/CS 2012 2021 -