Potrzebuję komplet nakrętek do kół do Mustanga VI GT na rynek europejski. Felgi fabryczne 19".
Czy możecie doradzić jaki to typ nakrętki oraz gdzie można je zakupić oczywiście poza ASO, ewentualnie jakiego producenta zamiennik warto zakupić?
Nakrętki do kół Europa
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
- kovi128
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang VI
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Guard Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Nakrętki do kół Europa
Z tego co pamiętam to chyba jest ta sama nakrętka co w wersji USA (można zapytać/potwierdzić w ASO).
Ja mam Mustanga z USA i kupowałem w ASO M14 x1.5 numer 2335682. Problem z nimi jest taki że po upływie czasu się rozwarstwiają i trzeba używać coraz większej nasadki(nakrętka przeskakuje). Mi zdarzało się nasadki wbijać na siłe bo nie mogłem odkręcić kół. Pamiętam też że da się kupić dobry zamiennik który nie posiada tej wady. Widziałem coś takiego na allegro.
Ja mam Mustanga z USA i kupowałem w ASO M14 x1.5 numer 2335682. Problem z nimi jest taki że po upływie czasu się rozwarstwiają i trzeba używać coraz większej nasadki(nakrętka przeskakuje). Mi zdarzało się nasadki wbijać na siłe bo nie mogłem odkręcić kół. Pamiętam też że da się kupić dobry zamiennik który nie posiada tej wady. Widziałem coś takiego na allegro.