czy da sie przełozyć: większe heble, środek polift, went fotele, siłowniki maski

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU

ODPOWIEDZ
KAMiLER
Model: Mustang
Silnik: V6 3.7
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

czy da sie przełozyć: większe heble, środek polift, went fotele, siłowniki maski

Post autor: KAMiLER » 2020-11-22, 10:46

witam
mam kilka pytań dość zasadnych dla mnie auto 3.7 2016 r
szukam i szukam ale nie wszedzie sa jasne odpowiedzi na pytania.

1. czy by pozbyć się falowania maski wystarczy zamontować zapinki np AEROCATCH, lub maskę z wlotami np gt350?
ktoś sprawdził i pozbył się ? czy z takimi zapinkami maski nie ma problemu z czasem?
2. jak wygląda wymiana hamulców na większe i mocniejsze? wystarczy kupić z wersji gt czy jak to wygląda? ile jest przeróbek, co trzeba o tym
wiedzieć? , czy to wymiana jarzma i gotowy zacisk z tarcza się kupuje czy jak to jest, ktoś to robił? - felgi verde 20"
normlane jak dal mnie dużo za słabe, w rx8 mam większe i mocniejsze trochę mi szkoda. Nie mówiąc o tym że to jednak bezpieczeństwo.
3. jak się sprawa ma z fotelami i wentylacja? czytałem ze wentylacja jest słaba. Jak to jest z elektryka gdybym chciał to założyć do swojego?
czy wystarczy kupić fotele i je podłączyć czy coś musze przerabiać dostosowywać, wgrywać?
4. czytałem że wiele osób chwali środek w polifcie, że skóra jest ciekawa a drzwi są miękkie i nieźle wykonane.
czy te części pasują p&p do mojego? wystarczy ze znajde csrodek poliftowy tzn fotele i boczki tunel i normalnie to wsadze czy nie da sie ?
5. chciał bym mocniejszy stabilizator, ktoś wie jaki wychodził u mnie i jakiego musze szukać ?
6. do osób które zainstalowały siłowniki maski, nie ma z nimi problemów? nie podnoszą maski i czy nie wypychają jej dodatkowo przy większych
prędkościach? polecacie jakieś gotowe zastawy?
7. elektroniczne zegary czy ktoś już je montował w innym modelu? chciał bym je mieć u siebie jak w pozostałych autach, jest to wykonalne? i czy będzie
pełna funkcjonalność czy mogę o tym zapomnieć?
8. wystające ucho (hak) z przodu w zderzaku , czy to nie jest traktowane jako ostry element i nie zabierają za to dowodu? bo zainstalował bym to u
siebie.
9. jaka jest najlepsza rozporka górna do tego auta, czy ta z gt podejdzie? czy musi być dedykowana pod v6?
10. co lepsze sync 3 czy najdrozsze dedykowane radio z androidem?
11, co daje co zabiera, czy warto dać aluminiowy wal napędowy?
- z tego co rozumiem jest wytrzymalszy i lepiej wyważony, można bezpiecznie jeździć ponad 180.

cisza, będę wdzięczny za odpowiedz nawet niektóre pytania, nie wiem w jakiej kolejności a może wszystko na raz ale chciał bym się tym wszystkim zająć i zależy mi na odpowiedziach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „VI Generacja (2015- ... )”