SYNC 3 upgrade
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
- Forumowicz
- Model: 2016
- Silnik: V8 5.0
Re: SYNC 3 upgrade
I jak juz kupowac nowy ekran z modulem, to kupic od wersji 2019 - ma wieksza ilosc ramu i sa nowsze wersje firmwaru z dodatkowymi funkcjonalnosciami.
-
- Model: S550 V6
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Racing Red
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Re: SYNC 3 upgrade
Cześć,
jestem w trakcie wymiany swojego starego Sync1 na Sync 3. Mam już wszystko kupione, wymienione, wtyczka przerobiona, ASB przeprogramowane.... Problem mam jedynie z anteną GPS. Nie widzi mi jej. Kupiłem już 2 zamienniki i nadal to samo. Czy ktoś mógłby mi polecić antennę GPS, która będzie działała z APIM z 2019 roku?
Edit:
Sprawa okazała się prozaiczna jednak. Auto miało zabugowany update sync3. Wgranie 3.4 pomogło, łapie sygnał z anteny GPS wręcz wzorcowo teraz.
jestem w trakcie wymiany swojego starego Sync1 na Sync 3. Mam już wszystko kupione, wymienione, wtyczka przerobiona, ASB przeprogramowane.... Problem mam jedynie z anteną GPS. Nie widzi mi jej. Kupiłem już 2 zamienniki i nadal to samo. Czy ktoś mógłby mi polecić antennę GPS, która będzie działała z APIM z 2019 roku?
Edit:
Sprawa okazała się prozaiczna jednak. Auto miało zabugowany update sync3. Wgranie 3.4 pomogło, łapie sygnał z anteny GPS wręcz wzorcowo teraz.