Przyciemnianie szyb.
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Fachbak
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Biały
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Przyciemnianie szyb.
Mam golasa białego i planuję przyciemnic tylną szybę i 2 boczne,zastanawiam się czy 80% czy 85%? Niechcial bym 95%..Ktoś takowe posiada? Jak auto się prezentuje? Jak w użytkowaniu? Na co zwrócić uwagę podczas wyboru wykonawcy przyciemniania?
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mk5 Legend Lime
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Lime
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Re: Przyciemnianie szyb.
Ja mam u siebie opcję - 85% i jest ok.
Fachowca najlepiej wybrać z polecenia. U mnie najlepszy fachowiec to wcale nie największa firma zajmująca się przyciemnianiem, a wykonanie idealne.
Ps
Nie daj sobie wmówić, że jakieś bąble się "wchłoną", samochód ma wyglądać zaraz po wyjeździe z warsztatu - idealnie. W moim Mustangu; zrobiłem jeszcze pasek na górze przedniej szyby.
Fachowca najlepiej wybrać z polecenia. U mnie najlepszy fachowiec to wcale nie największa firma zajmująca się przyciemnianiem, a wykonanie idealne.
Ps
Nie daj sobie wmówić, że jakieś bąble się "wchłoną", samochód ma wyglądać zaraz po wyjeździe z warsztatu - idealnie. W moim Mustangu; zrobiłem jeszcze pasek na górze przedniej szyby.