światła przeciwmgielne - gdzie jakis bezpiecznik, przekażnik?

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU

ODPOWIEDZ
reactor
Forumowicz
Model: MUSTANG VI
Silnik: V6 3.7
Kolor: Shadow Black

światła przeciwmgielne - gdzie jakis bezpiecznik, przekażnik?

Post autor: reactor » 2019-05-24, 14:49

Panowie mam autko z USA i jak wiadomo, trzeba dodać światło przeciwmgielne. Chcę to zrobić w miarę tak jak być powinno w oryginalnie. Czyli...

1. Zakup nowego przełącznika świateł z funkcją świateł przeciwmgielnych,
2. Poprowadzenie przewodów dodatkowych na przód i tył lamp w wiązce lub podłączenie się do obecnych (jeśli wiązka USA posiada przewody do światła przeciwmgielnych)
3. Zakup żarówki LED dual color (czerwony i biały) i podłączenie przewodu do światłą czerwonego w lampie USA lub zakup oryginalnej lampy cofania/przeciwmgielnej EU
4. Dołożenie i podłączenie przednich świateł przeciwmgielnych

Sprawa/problem jak w tytule... Szukałem w schematach skrzynek bezpieczników wersji USA i wersji UE... Szukałem też w necie i polskiej instrukcji użytkownika, ale ja nigdzie nie mogę znaleźć żadnych przekaźników, czy bezpieczników do lamp przeciwmgielnych. Stad też ten temat i moje pierwsze pytanie w tej sprawie.. Gdzie są jakieś bezpieczniki, przekaźniki do świateł przeciwmgielnych? Jak ta instalacja mniej więcej jest poprowadzona?

Ford Mustang 3,7 V6 - 2017r

ODPOWIEDZ

Wróć do „VI Generacja (2015- ... )”