czołem,
model EU, 2019 - chcę dokupić drugi komplet kół. czujniki do nich musze kupić aftermarketowe i sklonować z pierwszego kompletu ? czy mozna kupić 4 nowe orginalne (F2GT-1A180-DB) i jakos nauczyć auto ze ma dwa komplety kół ?
z góry dzięki za podpowiedzi
czujniki TPMS
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
-
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Oxford White
Re: czujniki TPMS
Ja mam 2 komplety, 1 z oryginalnymi czujnika, 2 z aftermarketowymi - działa bez problemu, nie trzeba było nic kombinować. Model orzedlift co prawda.
Borla Touring Catback, BC RS43 Forged Wheels, BMR Vertical Links - Spherical Bushings, SR Performance IRS Tie Down Kit, Steeda IRS Alignment Kit, C&L Street CAI, Ford Perf. GT350R Strut Tower Brace, Ford Perf. Oil Catch Can, DD LED Sidemarkers
-
- Forumowicz
- Model: GT S550 2019
- Kolor: Orange Fury
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Kup oryginalne. Nic nie trzeba programować. W ASO liczą sobie za "programowanie". Prawda jest taka, że auto samo się "nauczy" nowych czujników. Nie kupuj tylko starych czujników z Allegro, bo one mają niewymienialną baterię, która wytrzymuje około 5 lat.
-
- Model: GT
- Kolor: Ruby Red
dzięki,
Zostanie parę stówek w kieszeni - chyba jedyny przypadek, kiedy części oryginalne są tańsze od zamienników..
Zostanie parę stówek w kieszeni - chyba jedyny przypadek, kiedy części oryginalne są tańsze od zamienników..