Witajcie,
Doświadczeń z wózkami obniżonymi do wysokości leżącej paczki papierosów u mnie nie brakuje. To już praktycznie zakrawało, do mianowania auta jako zupełnie bezużyteczne!

Konieczność przejeżdżania śpiących policjantów na dwa poprzeczne koła, szybko potrafi człowiek skutecznie wymęczyć.

Do tego stopnia, że teraz na co dzień poruszam się terenówką, aka. 'Poduszkowiec'.
Zjazd do hali garażowej już przetestowaliśmy ze znajomym na jego seryjnym s550 GT. Zapasu nawet przy obniżeniu 20mm będzie całkiem sporo.
Boski, Hooch180 kurcze trochę mnie zmartwiliście stopniem awaryjności w waszych przypadkach. Mam nadzieje, ze się z nimi z powodzeniem w trakcie trwania gwarancji uporacie.
Robiłem 'research' przed złożeniem zamówienia i żadnych rażących info o MagneRide się nie doszukałem. Raczej wręcz przeciwnie.
Mustang nie będzie użytkowany jak 'daily', wiec jego przebiegi roczne pewnie będą na poziomie max. 5-7 tyś rocznie.
Triox, Kratos. Te sprzężyny na pewno są adekwatne do MagneRide w Mustangach 2018-19, na forach i w CJPony parts, po prostu przetestowane na 'żywym organizmie'.

Ale zdecydowanie macie rację i poruszę temat z Dealerem, żeby się upewnić, że poźniej nie będzie cyrków o gwarancji, lub ew. sie przygotować na zabiegi o których wspomina
janek85.
Sporo jeżdżę po PL, i w poprzednim aucie A5 Sportback S-Line na 235/35/19 naprawdę poza przewidywalną twardością zawieszenia S-line, żadnych problemów z zawieszeniem nie miałem, a kilka kraterów zaliczyłem.
Z moich doświadczeń, w US&A czy EU drogi naprawdę nie są diametralnie inne (oczywiście poza DE, CH czy NL - tam to jest inna liga

). Aczkolwiek jest na pewno tylko moje subiektywne odczucie, bo każdy ma swoje utarte szlaki, a statystyk o jakości dróg nie prowadzę. Na pewno są tu ludzie którzy jeżdżą zdecydowanie więcej i wiedzą/widzieli więcej).
Niemiło zaskoczony byłem autostradami i drogami expresowymi w Portugalii, Włoszech i na Mazurach w PL. . Łata na łacie. Mam nadzieje, że na Mazurach już ekspresówkę skończyli?
Wywód długi, i konkretnych wniosków brak!

Jednak jestem pewien ze wózek 'must go low', a żeby zminimalizować ryzyko skłaniam się ku Ford Performance.