Panowie, wiecie może jak ustawić, żeby dźwięk z telefonu przez bluetooth był słyszalny z głośników w Mustangu, tak jak słychać rozmówcę? Ewentualnie, żeby było słychać nawigację/cokolwiek innego prosto z telefonu, gdy jest połączony przez bluetooth z samochodem?
Czasami jak mam odpaloną nawigację i ktoś do mnie dzwoni, to słyszę dźwięk z głośników z aplikacji nawigacji w tle, więc na pewno jest możliwe to do ustawienia.
Pozdrawiam
Bluetooth a dzwięk z telefonu
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
- Anna01@
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550 Ekobiust 2015
- Kolor: magnetic grey
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
- Kontakt:
Re: Bluetooth a dzwięk z telefonu
Tez szukałam takiej opcji rozmowy odbiera ale niesty nawigacja nie mówi ale zmieniłam ustawienie w telefonie ( samsung s7) wyjście audio ustawiłam na telefon i wtedy przez telefon navi mówi a telefon działa dalej przez zestaw może jest inna opcja ale mi się nie udało znaleść
M-Mustang M-Małpka
@ M-
Malinka 

Mam wrażenie, że już czytałem takiego posta i nawet odpowiadałem... Albo w VI gen. to działa inaczej albo to kwestia telefonu, u mnie jak podłączę bluetooth jako źródło audio to konsekwentnie cały dźwięk z telefonu idzie przez samochód, czy to nawigacja, odtwarzacz muzyki czy cokolwiek. A jak ktoś dzwoni to wiadomo.
- Anna01@
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Tak jak teraz jest to głos nawigacji odzie z telefonu a jak przełączę na sync to nie ma dźwigu w obu ustawieniach działa tylko odbieranie telefonu przez głośniki z auta
M-Mustang M-Małpka
@ M-
Malinka 

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang VI
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: RED
Dzięki wielkie. Działa u mnie podobnie, tzn. musiałem wyłączyć dzwięk multimediów przez bluetooth w telefonie i jest tak, jak powinno byćAnna01@ pisze:Tak jak teraz jest to głos nawigacji odzie z telefonu a jak przełączę na sync to nie ma dźwigu w obu ustawieniach działa tylko odbieranie telefonu przez głośniki z auta

- Anna01@
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Jeszcze mała podpowiedz za każdym razem trzeba to przełączać bo łączy z automatu z sync 

M-Mustang M-Małpka
@ M-
Malinka