Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
albo zakleszczony wibrator... co wpadl miedzy foteleveeefour pisze:Taka bzdura, ze sie nadaje do TV - jak pojedziesz do DE to co nie wolno jechac 200 np? Pffff![]()
![]()
A moze to nie wal a wibracje z wydechu?
No to by byla dopiero hecarobin pisze:albo zakleszczony wibrator... co wpadl miedzy foteleveeefour pisze:Taka bzdura, ze sie nadaje do TV - jak pojedziesz do DE to co nie wolno jechac 200 np? Pffff![]()
![]()
Drogi Robinie wibrator osunięty dalej drgania są skoro jesteś taki wygadany to podaj adres co i gdzie można naprawićrobin pisze:albo zakleszczony wibrator... co wpadl miedzy foteleveeefour pisze:Taka bzdura, ze sie nadaje do TV - jak pojedziesz do DE to co nie wolno jechac 200 np? Pffff![]()
![]()
Nie chcialem Cie urazic jesli urazilem przepraszam.. w archiwum sa posty na temat wali i asohlatka pisze:Drogi Robinie wibrator osunięty dalej drgania są skoro jesteś taki wygadany to podaj adres co i gdzie można naprawićrobin pisze:albo zakleszczony wibrator... co wpadl miedzy foteleveeefour pisze:Taka bzdura, ze sie nadaje do TV - jak pojedziesz do DE to co nie wolno jechac 200 np? Pffff![]()
![]()
to na pewno wał.powyżej 140 km/h rezonans z kierownicy przenosił się na inne części ale pozostawał dźwiek takie buczenie (jak myśliwiec z II wojny)Seb75 pisze:Witam, jestem nowy na forumProblemy jednak te same. U mnie podobnie. Najbardziej wyczuwalne na 6tym (manual). Dodatkowo od 160kmh auto wydaje dzwięk jak myśliwiec z czasów drugiej wojny
Chociaż tutaj nie jestem pewien czy powód ten sam. Zrobiłem z tym 9 000 km, myśląc że tak ma być. Harleye tez się trzęsą i wszyscy się zachwycają
teraz zamierzam auto wstawić na płowiecką, tylko czekam na wydech i załapie 3 w jednym (wymiana oleju jeszcze)...
i superkawior735 pisze:Witam ponownie!!
Jestem w końcu zadowolony ponieważ wczoraj odebrałem mustanga z nowym wałem napędowym i to jest to!!
Żadnych wibracji w zakresie prędkości od 0km/h do 260km/hprzetestowane!!
Gdyby ktoś chciał mogę podać namiary tego serwisu choć jest w CZ gwarancje mamy na całą europę więc można próbować!
Duzo prosciej i szybciej sciagnac i na maszynie - daj znac jak im poszlo bo sprzet do wywazania walow na aucie widzialem kiedys raz na uniwersytecie...Seb75 pisze:W poniedziałek mają wyważyć na aucie i zobaczymy. Poinformuje