Ja już przelałem. Za terminową wpłatę, Groszek obiecał mi apartament z WIDNO KUCHNIO!Dezo pisze:Do kiedy należy uregulować resztę opłaty za udział w Zlocie? Warto podać jakiś termin.

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
Ja już przelałem. Za terminową wpłatę, Groszek obiecał mi apartament z WIDNO KUCHNIO!Dezo pisze:Do kiedy należy uregulować resztę opłaty za udział w Zlocie? Warto podać jakiś termin.
zjedź w Lubiczu i jedź sobie 552 jeżeli nie chcesz jechać przez miasto i zahaczyć gdzieś o myjnie, a myjnia ręczna blisko hotelu to jest na ulicy Polnej róg z Grudziądzką...jak pojedziesz 552 do Łysomic na torach kolejowych są światła dasz w lewo w drogę numer 91 miniesz Hotel Rubbens po prawej dalej prosto aż do świateł wjedziesz do Torunia stacja Lotos będzie po prawej to na tych światłach skręć w lewo i po prawej będzie myjnia.pavlito pisze:Hej, mam 2 pytania:
1. Którędy lepiej jechać z Warszawy? Zjechać z A1 wcześniej i pojechać przez Most Zawackiej (drogą nr 91), czy zjechać dalej w Lubiczu i pojechać od tyłu ul. Warszawską (drogą nr 552)?
2. Gdzie jest jakaś rozsądna myjnia ręczna blisko hotelu?
A co konkretnie mu się w Twoich światłach nie podobało? Miałeś przerobione?witekz pisze:Super "toruńska policja"zlot obsługuje, jechałem tylko na spotkanie przed "Kometą" i 300 m przed zatrzymali mnie na stacji Shell ..... i zabrali dowód za swiatła.
Pouczał mnie i opowiadał jak to w tamtym roku (mustangrace)jakieś cyrki były i dlatego teraz będą zatrzymywać i sprawdzać.