Przy okazji chciałbym serdecznie podziękować Sylwii i Maxowi z AS-Profi (bardziej Sylwii - Wybacz Max, ale jest od Ciebie ładniejsza ;p ) za bardzo profesjonalne podejście do tematu, znalezieniu auta mieszczącego się w budżecie, oraz naprawdę szybki import, jak również doprowadzenie Stanga do stanu używalności.
Jest to drugi Mustang, którego postanowiłem sprowadzić z za wielkiej wody i niestety za pierwszym razem porządnie się sparzyłem (oczywiście nie było to AS-Profi). Pewien pan handlarz, który również zajmuję się sprowadzaniem samochodów z USA, oraz ma dział na tym forum nie dość, że sprowadzał mi auto pół roku ! (6 miesięcy), przekroczył budżet o 8000 zł, to jeszcze ciągle pojawiały się dodatkowe nie do końca wytłumaczone koszta, stąd mój lekki defetyzm, co do zamawiania kolejnego auta z USA.
Szczęśliwie korzystając z AS-Profi sprowadzenia auta wygląda zupełnie inaczej. Sylwii i Maxa nie można nazwać handlarzami, są to ludzie z pasją, bardzo pomocni w każdej sprawie, zakochani w marce, którzy po prostu pomagają spełnić nam nasze marzenia

Przejrzeliśmy dziesiątki aukcji, zanim udało nam się znaleźć takie auto, jak sobie wymarzyliśmy (cierpliwość Sylwii nie zna granic).
Po wygraniu licytacji samochód szybko znalazł się w Polsce, został profesjonalnie naprawiony dokładnie w tym terminie na który się umówiliśmy, nie było żadnych niewyjaśnionych kosztów, a Mustang został ogarnięty 10.000 zł poniżej budżetu.
Jeszcze raz Wam dziękujemy kochani razem z Karoliną i jeśli kiedykolwiek będziemy robić, coś z autem na 100 % zgłosimy się do Was !
P.S. Do szanownego "Pana Jacka", lepiej zająć się uczciwą pracą, niż tworzyć fikcyjne konta i wypisywać głupoty na funpage'ach. Wydawało mi się, że taki duży facet etap przedszkola powinien mieć już dawno za sobą.