wyświetlacz spalania
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
wyświetlacz spalania
Witam po odpięciu aku i po czasie ponownym go podłączeniu,wyświetlacz mi warjuje.Na wolnych obrotach pokazuje mi skala max spalanie i 99ltr lub nieco mniejsze,a przy dodaniu gazu pokazuje skala min spalanie.Podobno są jakieś 3 wersje ustawień tej skali,ale nie umiem tego zrobić,poproszę o podpowiedż 

Re: wyświetlacz spalania
Nic mi nie wiadomo o 3 ustawieniach, ale po resecie takie rzeczy są normalne, "wyczyściłeś sobie histiorię". Pojeździj trochę i zobaczysz, czy się nie ustabilizuje.
C
oś poklikałem sam nie wiem jak,ale w między czasie włączyłem MYKEY i się dopiero narobiło.Pomógł mi caninga ,zresztą nie pierwszy raz,z radiem kiedyś też pomógł i to bezinteresownie.Pozdrawiam go i polecam z czystym sumieniem.

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: V generacja
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: bordowy
He
Kolego Jurek podaj mi proszę namiary do kolegi Caningi. Potrzebuję pomocy z mykey
Pozdrawiam
Kolego Jurek podaj mi proszę namiary do kolegi Caningi. Potrzebuję pomocy z mykey

Pozdrawiam
-
- Model: Ponny Package
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Blue
Mam taką samą sytuację, na włączonym silniku skala idzie na max, podczas jazdy raczej pokazuje tak jak powinno, może ktoś ma jakąś radę?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2008
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Po odłączeniu akumulatora robi się "idle relearn procedure", może to pomoże.