Witam Wszystkich!
Aktualnie zaczynam poszukiwania Mustanga najlepiej 2013-2014.
Wydaje mi się że automat byłby najlepszą opcją bo z tego co wyczytałem to skrzynie manualne są awaryjne (oczywiście jeśli się mylę to proszę mnie poprawić )
Mam śłub w kwietniu 2018 i myslałem żeby nim pojechać już do ślubu a później żeby wynajmować go np na śluby (wydaje mi się że całkiem niezły interes):)
Znalazłem na allegro takiego: https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... z1nKh.html
(nr VIN w załączniku) znalazłem jedyne zdjęcie na google z ameryki i nie widać zeby był bardzo rozwalony
Tutaj jest z kolei manual https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... yUzPd.html
znalazłem zdjecia tego z maualna skrzynią i są również w załączniku
czy któryś z forumowiczów słyszał coś o którymś z nich ?
Pozdrawiam
Zakup Mustanga V gen.
Moderatorzy: Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: Jeszcze brak
- sad
- Forumowicz
- Model: 2011 Shelby Conv
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: kona blue metallic
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Zakup Mustanga V gen.
Ten drugi wisi już dość długo.
Ktoś na forum już go opisywał i ponoć ściąga podczas jazdy (krzywe sanki).
Ktoś na forum już go opisywał i ponoć ściąga podczas jazdy (krzywe sanki).
Napisz do DobregoWujka. Za parę złotych dostaniesz komplet zdjęć z historią auta w USA.
-
- Model: Jeszcze brak
dzięki chłopaki za odpowiedzi, no tamten w manualu raczej odpada, wymiana tego zeby jezdził prosto to pewnie nie maly koszt a nie wiadomo czy cos jeszcze nie wyjdzie po drodze.
Raczej będę szukał tylko Mustanga z Automatem bo wygodniej a pozatym moja narzeczona pewniej się czuję z automatem
.
a wiecie może czy są jakieś typowe bolączki automatów w 3.7 ? bo silniki z tego co czytałem to raczej pancerne jednostki
jeszcze raz dzięki
Raczej będę szukał tylko Mustanga z Automatem bo wygodniej a pozatym moja narzeczona pewniej się czuję z automatem

a wiecie może czy są jakieś typowe bolączki automatów w 3.7 ? bo silniki z tego co czytałem to raczej pancerne jednostki

jeszcze raz dzięki

-
- Forumowicz
spróbuj poczytać tutaj: viewtopic.php?f=56&t=1271" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forumowicz
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby Red
3.7 w automacie... Mam i przyznam,ze silniki dobre, jedyne co mnie wkurza to punkty zmiany biegów, czasami szarpnie, zmieni bieg przy niskich obrotach itd. Ale da sie żyć 
Wadą fabryczną są cieknące pompy wody. Sam to przerabiałem wczoraj i gadając z mechanikami na firmie, potwierdzili,ze często a nawet bardzo często padają uszczelki. A tak ogólnie to nie narzekam, jeździ sie dobrze, spalanie dobre, "kopyto" też może byc

Wadą fabryczną są cieknące pompy wody. Sam to przerabiałem wczoraj i gadając z mechanikami na firmie, potwierdzili,ze często a nawet bardzo często padają uszczelki. A tak ogólnie to nie narzekam, jeździ sie dobrze, spalanie dobre, "kopyto" też może byc