dzięki za linka , właśnie zamówiłem sobie stabilizator na tył do mojego macha1 1973 , w usa kwoty powyżej 1 tyś , a tu niespodzianka tylko 678Michał P. pisze:W Polsceinter-rally.pl mieli ostatnią sztukę.

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
dzięki za linka , właśnie zamówiłem sobie stabilizator na tył do mojego macha1 1973 , w usa kwoty powyżej 1 tyś , a tu niespodzianka tylko 678Michał P. pisze:W Polsceinter-rally.pl mieli ostatnią sztukę.
Co prawda temat rozwiązany (gratulacje), ale ja dodam opinię o poliuretanach, bo od wielu lat jeżdżę na zestawie Protane (Steeda).Michał P. pisze:Rafał, tymi ostatnimi 6 słowami mnie mocno zachęciłeś
Dzięki za opinie, szala ciut się przechyliła na rzecz Whiteline.
Chciałbym (jeżeli ktoś ma / miał) opinie na temat zestawów poliuretanów do fabrycznego stabilizatora, czy ma to sens jak się sprawuje itd.
U mnie, wymiana tylnego na regulowany whiteline inne auto ! dupka mniej się buja, tył jest bardziej posłuszny, łatwiej się wchodzi i wychodzi boczkiem w zakręt. Jak dla mnie bomba i must have w każdym mustangu, który ma dawać frajde z jazdy.