Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
A wiesz może gdzie szukać?BCM?No i w których linijkach?Ciężko coś znaleźć w necie na ten temat
Niestety,ale u mnie w BCM nie ma tej linijki do zmiany,jedyne co jest w konfiguracji BCM to takie wpisy:Wlodarski1 pisze: ↑2019-03-28, 22:15A wiesz może gdzie szukać?BCM?No i w których linijkach?Ciężko coś znaleźć w necie na ten temat
Znalazłem na zagranicznym forum forda![]()
BCM
726-32-01 xxxx x*xx xxxx Police Dark Car: 0=null, 1=dark
Po niedzieli zamawiam ELM,będzie się coś modzić![]()
Ciężko namierzyć w necie kogoś,kto miałby konkretne info,czy w mustangu V generacji da się wyłączyć funkcję dark mode - police mode,muszę do kumpla podskoczyć,ma IDS może serwisówka lepiej to ogarnia,nie chce mi się eksperymentować na bitach w konfiguracjach bo to za bardzo czasochłonne,podejrzewam,że w VI generacji może być więcej możliwości do zmian za pomocą forscan.Może jak ktoś ma możliwość tak jak kolega Michał pisze to niech zczyta i wstawi na forum jak to wygląda.Michał P. pisze: ↑2019-05-06, 23:00Macek masz dostęp do forscana żeby się podłączyć do siebie ? Chodzi mi o to, że może jakbyś nam podał co w VI gen jest pod XXX to moglibyś znaleźć w V gen to samo.
Z ciekawostek do Ecoboosta znalazłem jak wyłączyć dźwięk "silnika" z głośników albo zmianę ekranu startowego na węża Shelby jak w GT350, albo logo Forda, parę opcji.