Mam problem ze światłami dziennymi, od wczoraj nie działają, wyłącznik na auto i po przekręceniu zapłonu odrazu załącza się ksenon. Wcześniej na auto zapalamy się białe pędy w paskach z przodu i po zmroku włączały się ksenony. Paski działają bo przy otwarciu samochodu z pilota włączają się. Czy mogło się coś przestawić? Wyłączyć? Dodam że dzisiaj jest słoneczny dzień także czujnik nie powinien włączać ksenonu.
Brak świateł dziennych
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
majster1010
- Model: V
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Szary
- Stajnia: Stajnia Lubelska
Brak świateł dziennych
Jestem tu nowy i bardzo proszę o wyrozumiałość. Zakup mustanga v 2013 był bardzo spontaniczny i całkiem nieprzemyślany , ale to była dobra decyzja.... Mimo że żona nie odzywa się 5 dzień
.
Mam problem ze światłami dziennymi, od wczoraj nie działają, wyłącznik na auto i po przekręceniu zapłonu odrazu załącza się ksenon. Wcześniej na auto zapalamy się białe pędy w paskach z przodu i po zmroku włączały się ksenony. Paski działają bo przy otwarciu samochodu z pilota włączają się. Czy mogło się coś przestawić? Wyłączyć? Dodam że dzisiaj jest słoneczny dzień także czujnik nie powinien włączać ksenonu.
-
czekal87
- Model: Szukam
- Silnik: V6 3.7
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Re: Brak świateł dziennych
Ogarnąłeś temat automatycznych świateł? Chcę dołożyć do 2013 roku. Mam już przełącznik z AUTO ale jak jest jasno to nie świecą pozycyjne z przodu. Podpowie ktoś co i jak?
- Michał P.
- Forumowicz
- Model: Mustang V GT/CS
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Re: Brak świateł dziennych
Przełącznik to jedno, sprawdź czy masz czujnik zmierzchu mniej więcej na środku deski rozdzielczej blisko szyby, taki czarny wypukły kwadracik.
Mustang 3.7l - 2012 Black Beauty 2017 - 2021
Mustang 5.0 l - GT/CS 2012 2021 -
Mustang 5.0 l - GT/CS 2012 2021 -