kontrolka na liczniku
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
kontrolka na liczniku
 dzień dobry wstyd pytać ale zapaliła mi się kontrola na liczniku obrotów i nie umiem doczytac czego ona dotyczy? ktos moze pomoc?

Re: kontrolka na liczniku
Koledze chodzi o pole limitu obrotów- nawet jest narysowana czarna strzałka wskazująca ten punkt 
 Myślę Redzio, że ta "kontrolka" paliła Ci się cały czas 

nie nie panowie, zapaliła sie wczoraj na takie czerwony, normalnie jest blada jak reszta kontrolek widocznych obok

- Gocu
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: 2013 GT
 - Silnik: V8 5.0
 - Kolor: czarny

Najlepiej pokaż która dokładnie. Na zdjęciu strzałką zaznaczyłeś właśnie czerwone pole obrotów silnika.

- 

PanzerMamba
 - Forumowicz

No bo dojechałeś z obrotami do czerwonego pola, to się zapaliła 
 Chociaż u mnie wtedy cała tarcza zmienia kolor na czerwony. Ale może w innej wersji/roczniku jest inaczej.

wlasnie o te pole obrotow chodzi co jest strzalka ale nie dojechalem nigdy tak wysoko z obrotami nigdy nie zylowalem tego auta jeszcze, wyskoczylo po dluzszej trasie 1 godzinnej.... i nie chce zgasnac nawet po odcieciu akumulatora

- 

Feniks
 - Forumowicz
 - Model: GT Premium
 - Silnik: V8 5.0
 - Kolor: Ruby Red

Eeeeeee... a to sie "swieci" czy jest malowane na czerwono i wyglada jakby swiecila? Jakas fotka w nocy kiedy wszystko inne zgaslo?

tam na lewo sa 2 kontrolki one nie swieca dla porownania. Ta normalnie jest czarno -  biala, zapalila sie na czerwono  i koniec  

Świeci się. Tyle że zawsze. W zależności od świateł z różną intensywnością.

- 

PanzerMamba
 - Forumowicz

nakrece i pokarze jak bede miał chwilkę, zauważyłem ze podczas tej akcji auto przeszło tak jakby w stan awaryjny tzn, straciło na mocy odczuwalnie. Tylko najpierw musze to skasować zeby udowodnić ze normalnie nie świeci