dzieki siarasiara pisze:Kup zestaw BT NA ucho i po problemie. Chcesz to ci przywioze tylko napisz czy chcesz markowy lepszy czy markowy zwykly.

a Ty to lepiej Laure przywiez

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
dzieki siarasiara pisze:Kup zestaw BT NA ucho i po problemie. Chcesz to ci przywioze tylko napisz czy chcesz markowy lepszy czy markowy zwykly.
Zapraszamy na godzinę 06:00 pod Castoramę w Gnieźnie, jeżeli byś jechał przez Witkowo to z tego miejsca możemy się razem dokulać do yoozeq'a.piotruu pisze:Ja również będę wyjeżdżał w sobotę rano z Konina, tak więc chętnie się dołączę do ekipy z wlkp
hej.gdzie robimy zbiórkę ? proponuję jakiś wylot na gniezno, np. swarzędz.Foose pisze:Jedziemy z Poznania w piątek ok godziny 17
kaser1 pisze:Chciałem zamieścić kilka informacji ,dla tych , którzy przyjadą i są tylko w sobotę lub od soboty do niedzieli.
Wszyscy chętni , którzy przyjadą tylko na samą sobotę nie są zapisani, mogą się udac na godz 10.00 na parking za Galerią Fordon w Fordonie, z tamtąd mają jehać z grupą aut z numerami powyżej 50 tego, i po przejeżdzie parkuja na ulicy Długiej (pierwsze auto dojeźdża do Jana Kazimierza ulica przed, zabytkowym tramwajem), grupa która wyjedzie jako druga spod Galerii Fordon , czyli nr 1-50 jedzie na Stary rynek, ustawiamy się na dolnej płycie w 3 rzędach po 15-16 aut, ( tak ma być ,to jest uzgodnione i prosze się tego trzymać ).
Uczestnicy zapisani na sobotę i niedzielę ( oczywiście opłaceni ) , a przyjeżdżający od razu w sobotę do Fordonu , proszeni sa o pobranie numerka startowego i innych gadżetów od kolegi JANKESA ( biały CADILLAC 1966 cabrio ) . Ten gośc zarządza przejazdem i do niego proszę zwracać ,będzie miał liste osób ,które jeszcze nie pobrały nr i naklejek.
Osoby bez nr, niezapisane na zlot nie korzystają z żadnych atrakcji i posiłku w kawiarni Regio Emilia, są poprostu wolnymi obserwatorami.
Każdy uczestnik zlotu zapisany i opłacony, otrzyma identyfikator ,na identyfikatorach dzieci proszę wpisac nr tel do rodziców ( w razie czego ).
Osoby które są zapisane i opłacone a przyjeżdżają sobota - niedziela ,a nie będą miały identyfikatora, biletu na atrkacje i kwita na obiad, prosze zgłosić się do mnie ( Niebieski mustang Mach 1 1969, na stoisku FORDA ).
Dla tych , któzy przyjeżdżają w Piątek i są do niedzieli, zapraszam do Recepcji Zlotu w OW POLONEZ ( recepcja zlotu czynna od 15.00) ,tam pobieracie materiały zlotu i udajecie się do wskazanych ośrodków gdzie pobieracie klucze do pokoi mówiąc swój NICK z forum tak jak się wpisywaliście, kolacje w ośrodkach są wydawane od 19-22, kto pierwzy ten lepszy.
Ok 22.00 w OW Polonez w restauracji lub na dworzu w zależności od aury przewiduję krótką odprawę, dotyczącą przejazdu itd.
W sobotę śniadanie jest ok 7.00-8.30,
Ok 9.00 wyjeżdżamy i jedziemy przez Włóki do Bydgoszczy do Fordonu ( ok 40 km ),
Póżniej ok 10.30 ruszamy z Fordonu na Stare Miasto ( 14 km) ,
Ok 16.15 planowany jest wyjazd ze Starego Rynku, musimy przeprowadzić to sprawnie ,ale jednocześnie zajebiście bezpiecznie ,bo będzie kupa luda i dalej kierujemy się wyjeżdżając z Bydgoszczy na Szczecin Koszalin droga 25, a później są znaki na KOSZALIN, następnie kierujemy się na Koronowo i przejeżdżając przez Koronowo w stronę trasy na Gdańsk ,2 km za Koronowem w lewo jest skręt na Pieczyska.( ok 27 km)
Dalej ok 18.00 jest przewidziana mini zabawa dla Dzieci.
OK 19.30 jest kolacja dla Nas i zabawa jak kto dlugo wytrzyma.
Także w Ośrodku mamy założone identyfikatory, osoby bez ,nie będa wpuszczane lub wypraszane, auta parkujemy tam gdzie mieszkamy , każdy pod swoim ośrodkiem.
Cała Główna impreza jest w OW Polonez , ( Kolacja Grilowa)
Mam nadzieje, że wyjąśniłem wiele wątpiliwości ,gdyż telefonów jest sporo.
SERVIS AUT , w razie problemów technicznych, na płycie Starego Rynku przy naszym klubowym banerze będzie stała bordowa CORVETTA C6. Tam będzie czekał nasz nadworny mechanik Krzysztof Bernat ,pseudo BAŻANT, w razie problemów z autem można się do niego zwrócić o pomoc. Może części nie będzie miał ale doraźny serwis, może czasami pomóc w odpaleniu itd
Zapraszam na zlot
KASER
P.S
W piątek prosze o mniejsze picie, bo na takich wsiach jest sporo Policji, wszystkie organy są poinformowane o zlocie, zeby nie było problemów w sobotę rano.
Ognia możemy dać w sobotę, na co niecierpliwie czekam.
Pełna nakrętka ... zwolniłem się z roboty bo to siedzenie dzisiaj totalnie sensu nie ma ... czas odpalać wrotki do Koronowamcgan pisze:Już się ledwo da usiedzieć na tyłku w robocie