AmericanCarsMania MILICZ 27-29 czerwca 2014
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
AmericanCarsMania MILICZ 27-29 czerwca 2014
Cześć,
W imieniu Mańka z Milicza - organizatora - zapraszam wszystkich miłośników amerykańskiej motoryzacji na zlot American Cars Mania w Miliczu w dniach 27-29 czerwca 2014r.
Organizator zapewnia wiele, wiele atrakcji, profesjonalną oprawę, piknikowy luz i konsekwentnie dąży do zgromadzenia kilkuset amerykańskich aut!
Szczególnie zależy mu na udziale ludzi zrzeszonych pod znakiem Mustang Klub Polska.
W ubiegłym roku było kilka Mustangów w Miliczu i z tego co wiem, uczestnicy przekazywali same pozytywne opinie. Więcej szczegółów:
http://americancarsmania.pl/uczestnicy" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam - Dezo
W imieniu Mańka z Milicza - organizatora - zapraszam wszystkich miłośników amerykańskiej motoryzacji na zlot American Cars Mania w Miliczu w dniach 27-29 czerwca 2014r.
Organizator zapewnia wiele, wiele atrakcji, profesjonalną oprawę, piknikowy luz i konsekwentnie dąży do zgromadzenia kilkuset amerykańskich aut!
Szczególnie zależy mu na udziale ludzi zrzeszonych pod znakiem Mustang Klub Polska.
W ubiegłym roku było kilka Mustangów w Miliczu i z tego co wiem, uczestnicy przekazywali same pozytywne opinie. Więcej szczegółów:
http://americancarsmania.pl/uczestnicy" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam - Dezo
Samotny Wilk
- joleńka
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2014
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: AmericanCarsMania MILICZ 27-29 czerwca 2014
Byliśmy w tamtym roku i jedynym minusem byla pogoda pierwszego dnia, ale teraz czerwiec moze byc ciekawie ...
my mamy troche daleko ale pewnie tym razem tez pojedziemy... polecam zachecam! 

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Gorąco zachęcam do podjęcia tematu.
Organizator profesjonalnie podchodzi do tematu i można się spodziewać dobrej zabawy w miłym towarzystwie. Termin jest na rozpoczęcie wakacji, więc może się uda zebrać większą grupppę?
Organizator profesjonalnie podchodzi do tematu i można się spodziewać dobrej zabawy w miłym towarzystwie. Termin jest na rozpoczęcie wakacji, więc może się uda zebrać większą grupppę?
- Adrian
- Forumowicz
- Model: Brutal
- Silnik: inny V8
- Kolor: Orange
- Kontakt:
Byłem, również polecam bardzo, bardzo!;) Było super, a w tym roku ma być jeszcze lepiej. Niewątpliwie największy w Polsce zlot.
'95 GT http://tiny.pl/gj5qs
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
-
- Forumowicz
- Model: SN95 FT470
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: czarno-pomarańczowy
Również polecam rozmawiałem nie dawno z Mańkiem oj będzie się działo jeśli wyjdzie mu chodż część tego co opowiadał..... 

- zydek
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: sonic blue
Witam
Widzę ze bardzo polecacie ,więc wybieram się kunikiem , wyjazd z Rybnika w piątek po śniadaniu , może ktoś dołączy będzie raźniej .
Zydek
Widzę ze bardzo polecacie ,więc wybieram się kunikiem , wyjazd z Rybnika w piątek po śniadaniu , może ktoś dołączy będzie raźniej .
Zydek
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Maślana, wyjdzie mu, wyjdzie. Działa na pełnym froncie!
Słuchajcie, cenna wskazówka:
Jeżeli ktoś się zastanawia - jechać czy nie - albo nie wie czy mu się uda, to i tak warto wysłać zgłoszenie udziału. To nic nie kosztuje, opłatę za udział (50,-zł) uiszcza się dopiero w czasie wjazdu na teren zlotu. Jednak jeżeli ktoś się nie zgłosi wcześniej, a później pojawi się na zlocie, to może nie otrzymać zlotowych gadżetów, które są przeznaczone dla ZGŁOSZONYCH wcześniej uczestników. Zatem: warto się zgłosić.
Pozdrawiam
Słuchajcie, cenna wskazówka:
Jeżeli ktoś się zastanawia - jechać czy nie - albo nie wie czy mu się uda, to i tak warto wysłać zgłoszenie udziału. To nic nie kosztuje, opłatę za udział (50,-zł) uiszcza się dopiero w czasie wjazdu na teren zlotu. Jednak jeżeli ktoś się nie zgłosi wcześniej, a później pojawi się na zlocie, to może nie otrzymać zlotowych gadżetów, które są przeznaczone dla ZGŁOSZONYCH wcześniej uczestników. Zatem: warto się zgłosić.
Pozdrawiam
Samotny Wilk
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT
- Kolor: czarny
Mam pytanko do tych którzy byli rok temu.
Chciałem się pojawić z Rodzinką na cały weekend. Czy wygląda to tak że samochody stoją gdzieś na placu a my wieczorkiem udajemy się do hotelu który sobie zarezerwujemy, czy samochody na noc też mamy zabrać pod hotel ... w takim przypadku muszę znaleźć hotel z parkingiem .. a rano znów przyjeżdżamy na plac ??
Chciałem się pojawić z Rodzinką na cały weekend. Czy wygląda to tak że samochody stoją gdzieś na placu a my wieczorkiem udajemy się do hotelu który sobie zarezerwujemy, czy samochody na noc też mamy zabrać pod hotel ... w takim przypadku muszę znaleźć hotel z parkingiem .. a rano znów przyjeżdżamy na plac ??
- czester52
- Młodszy Forumowicz
- Model: 4.0 V6 Premium
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Sonic Blue
Śmiało można zostawić samochody na noc na placu. Cały teren jest ogrodzony i oświetlony. Dodatkowo w nocy chodzi ochrona. Tak przynajmniej było w poprzedniej edycji.
Załoga Cardini.
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
dzięki za info
jeszcze się dopytam - ale mogę też zabrać samochód na wieczór i "oddać" rano
- chodzi mi o to że musze się wieczorem dostać do hotelu ... chyba, że jest to na tyle mała miejscowość i wszędzie mam blisko z nogi.
I drugie dopytanie - rozumiem, że jakbym w dzień chciał zwiedzić sobie okolice to samochód zostawiam i jakoś sobie radze innymi środkami komunikacji - taxi / autobus ?? Bo raczej nie wyjeżdżam w środku dnia
.

jeszcze się dopytam - ale mogę też zabrać samochód na wieczór i "oddać" rano

I drugie dopytanie - rozumiem, że jakbym w dzień chciał zwiedzić sobie okolice to samochód zostawiam i jakoś sobie radze innymi środkami komunikacji - taxi / autobus ?? Bo raczej nie wyjeżdżam w środku dnia

- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Black
Jako uczestnik imprezy auto mozesz zabrac kiedy chcesz choc lepiej by tam stalo caly czas 
Co do zwiedzania to nie wiem czy bedzie na to czas

Co do zwiedzania to nie wiem czy bedzie na to czas

- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
dzięki za info - w takim razie postaram się wybrać i dołączyć do innych Mustangów goszczących na imprezie.
- czester52
- Młodszy Forumowicz
- Model: 4.0 V6 Premium
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Sonic Blue
Jak tak sobie pomyślę, to w Miliczu chyba nie ma za bardzo co zwiedzać. A z miejsca imprezy jest dość blisko w wiele miejsc.
Załoga Cardini.