MR 2014

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse

Foose
Forumowicz
Model: Mustang GT
Silnik: V8 5.0
Kolor: red race
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Re: MR 2014

Post autor: Foose » 2013-08-28, 21:37

Czy w ramach pozyskania sponsorów na MR 2014 mogę się posłużyć tegoroczną prezentacją? Jeśli tak czy ktoś byłby w stanie zrobić prowizoryczny logotyp MR14, aby podmienić?

Pozdrawiam
Michał

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Model: Fastback GT V8 68
Kolor: Blue & Black
Stajnia: Stajnia Małopolska
Kontakt:

Post autor: MAX » 2013-08-28, 21:44

Hominis pracuje już nad logo

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max

Awatar użytkownika
hominis
Stowarzyszenie MKP
Model: Ford Mustang GT 2005
Silnik: V8 4.6
Kolor: Czerwony

Post autor: hominis » 2013-08-29, 20:28

MAX pisze:Hominis pracuje już nad logo
Logotyp MR2014 będzie taki sam jak MR2013 z wyjątkiem roku ... 2014.
Trzeba plasować w świadomości ludzi jeden logotyp. Nie możemy go zmieniać co edycję.
...tak więc logo mamy praktycznie zrobione :) (muszę je tylko fizycznie zrobić :D)

Awatar użytkownika
hominis
Stowarzyszenie MKP
Model: Ford Mustang GT 2005
Kolor: Czerwony

Post autor: hominis » 2013-08-30, 14:54

Awatar użytkownika
kegel93
Młodszy Forumowicz
Model: GT
Kolor: Fire Red
Kontakt:

Post autor: kegel93 » 2013-09-02, 15:48

Tak co do ewentualnej poprawki trasy , to Kwidzyn zadeklarował 100% wsparcie dla tej imprezy i jak najbardziej jest na tak, sprawa tylko bedzie jeszcze do zalatwienia z kims od Promocji, jesli bedzie jakas decyzja na ten temat moge rozpisac miejsca i warianty co do miejsc i ich mozliwosci :)

Five For Fighting - 65 Mustang Music Video
http://www.youtube.com/watch?v=ECipNChIi_g

Awatar użytkownika
yoltz
Forumowicz
Model: IV 2004
Silnik: V6 3.8
Kolor: żywe srebro...
Kontakt:

Post autor: yoltz » 2013-09-02, 16:08

Jeśli chodzi o Kwidzyn, to miejsce na pierwszą część już mamy (gdyby się okazało że będzie u nas), świetna lokalizacja plac pomiędzy kinem a zamkiem, z wielkim telebimem na filmy z poprzednich MR lub inne prezentacje (już potwierdzona dostępność), fajnym miejscem na ekspozycje aut, i gotowością dla zamknięcia dla pozostałego ruchu, co do części sportowej jest kilka pomysłów (w zależności co miałoby to być),

Jeśli chodzi o inne atrakcje to może udałoby się zorganizować jakieś wycieczki mamy sporo fabryk np. największa w europie fabryka papieru, rozlewnia taniego wina :D (oczywiście z degustacją), kilka fabryk elektroniki, oczywiście kwidzyński zamek (a raczej to co z niego zostało), jeśli była by chęć zostania w Kwidzynie na nocleg można by zorganizować np. spływ kajakowy lub mecz paintballa dla uczestników, z ogniskiem na końcu (ewentualnie towarzyski mecz w piłkę, nożną/koszykową/ręczną - niepotrzebne skreślić z lokalną drużyną i występem jakichś fajnych dziewczyn podczas :P ), jest też szansa na jakiś darmowy/półdarmowy catering ale na razie bez konkretów :) Mamy też najnowszy most na Wiśle który jeszcze nie doświadczył więcej niż 1 mustanga naraz, poza tym chyba największe zagęszczenie rond na mieszkańca w Polsce :super:

generalnie człowiek od promocji miasta już jest zarażony ideą :P obiecali że gdyby coś będą nas wspierać nie tylko duchowo :D

jest też wstępny pomysł na część artystyczną :P

Także zwarci i gotowi czekamy na decyzję :cisza:

Awatar użytkownika
kegel93
Młodszy Forumowicz
Kontakt:

Post autor: kegel93 » 2013-09-02, 16:21

Dokladnie :) Kilka atrakcji mozna by dolozyc ale to po zatwierdzeniu trasy :) Mamy duzoo mozliwosci :)

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Model: Fastback GT V8 68
Kolor: Blue & Black
Stajnia: Stajnia Małopolska
Kontakt:

Post autor: MAX » 2013-09-03, 04:09

yoltz, no Świat z pewnością o Kwidzyniu słyszał a z naszą pomocą dowie się więcej, jesteś w stanie wynaleźć cos widowiskowego na poziomie jakie miało miejsce na torze w Rawiczu ?
Takie akcje dobrze się sprzedają .
Bielek widzę OktoCopter ponad tą kładką :szok:

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max

Awatar użytkownika
yoltz
Forumowicz
Model: IV 2004
Silnik: V6 3.8
Kolor: żywe srebro...
Kontakt:

Post autor: yoltz » 2013-09-03, 11:06

MAX pisze:yoltz, no Świat z pewnością o Kwidzyniu słyszał a z naszą pomocą dowie się więcej, jesteś w stanie wynaleźć cos widowiskowego na poziomie jakie miało miejsce na torze w Rawiczu ?
Takie akcje dobrze się sprzedają .
Nie Kwidzyniu! Kwidzynie! nie ma tam ń na końcu :cisza:
Sory ale kwidzyniacy są bardzo wrażliwi na tym punkcie :P kilka bandów już się o tym przekonało jak po "Witamy Kwidzyń!" zostało przez całe miasto wygwizdane :wstyd:

Co do miejsca pod koniec września będę na miejscu spróbuje ogarnąć kilka propozycji, z fotkami.

Awatar użytkownika
kegel93
Młodszy Forumowicz
Kontakt:

Post autor: kegel93 » 2013-09-03, 12:22

Hmm.. Yoltz u nas chyba co do podobnego miejsca jak tor w Rawiczu to jedynie stadion :) i mozna by bylo sprobowac tam zalatwic ;) Fotki moge pochodzic i porobic :) co do kladki to akurat mamy ja w remoncie wiec bedzie swieza :)

Awatar użytkownika
Tom.Tom
Forumowicz
Model: X-CHARGED
Silnik: V6 4.0
Kolor: bordo + czarny mat
Stajnia: Stajnia Pomorze

Post autor: Tom.Tom » 2013-09-14, 17:33

W Gdyni już plan wstępnie przygotowany, ale działania na razie zawieszone. Pomyślałem sobie, że przed przystąpieniem do rozmów ze sponsorami i urzędami przydałaby się płyta DVD z odpowiednimi materiałami - relacjami z poprzednich edycji, może coś z lokalnych telewizji i innych mediów. Takie DVD można podczas rozmowy puścić na laptopie a potem zostawić osobie z która sie rozmawiało. Jest to dobry pretekst, żeby zadzwonić za kolka dni i zapytać czy się podobało - jeżeli będzie potrzebny follow up, bo nie da się wszystkiego ustalić na spotkaniu. Mam tez kilku znajomych, którzy mają znajomych, których ja nie znam, ale oni mogliby ich zanęcić taką właśnie płytką.

Myślę, że można by zamówić w drukarni elegancki i uniwersalny nadruk na DVD (może być bez konkretnego roku, dzięki czemu wystarczy na wiele lat ;) ). Trzeba się zastanowić co tam wrzucić, fajnie to poskładać. Rozmawiałem na ten temat wstępnie z Kubą. Warto zagęścić ruchy w tym temacie, bo uważam, że to fajny gadżet i przyda się na etapie przygotowań.

nie chciałem sam tego składać, bo uważam, że to WWRK* powinna podjąć decyzję co to "kształtu" takiej płyty. Jestem w tej (i innych) sprawie otwarty na pomoc i współdziałanie. :hyhy:

-----
* Wielce Wysoka Rada Klubowa

Obrazek

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691

Awatar użytkownika
tomaszw11
Forumowicz
Model: 2011 Premium
Silnik: V6 3.7
Kolor: Red candy metallic

Post autor: tomaszw11 » 2013-09-14, 18:06

Bardzo dobry pomysł z tą płytką. Mam też pewne kontakty i takie DVD pomogłoby zachęcić do wsparcia .

"Marzenia stają się prawdą"

Awatar użytkownika
Mały1973
Forumowicz
Model: Mustang Mach I 1971
Silnik: inny V8
Kolor: Medium Blue Metallic
Kontakt:

Post autor: Mały1973 » 2013-09-14, 18:45

tomaszw11 pisze:Bardzo dobry pomysł z tą płytką. Mam też pewne kontakty i takie DVD pomogłoby zachęcić do wsparcia .
Tomku w Malborku nikogo do niczego nie trzeba zachecac. Jest wszystko od A do Z zalatwione, zalatwione jest miejsce na postoj,konkursy,namioty,catering, plakaty, gadzety reklamowe, uzgodnione jest z Policja zeby bez stania w korku wjechac i wyjechac, z SM co by aut pilnowali podzcas postoju, a sponsorzy prawdopodobnie beda ale musi byc zaklepana decyzja o wizycie w Malborku i wtedy uruchomie cala machine i dlatego nie pisalem jeszcze o tym na forum.Wszystkie szczegoly zna Kuba i Bielek i od nich czekan na decyzje.

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation

Awatar użytkownika
tomaszw11
Forumowicz
Model: 2011 Premium
Silnik: V6 3.7
Kolor: Red candy metallic

Post autor: tomaszw11 » 2013-09-14, 22:12

Mały1973 pisze:
tomaszw11 pisze:Bardzo dobry pomysł z tą płytką. Mam też pewne kontakty i takie DVD pomogłoby zachęcić do wsparcia .
Tomku w Malborku nikogo do niczego nie trzeba zachecac. Jest wszystko od A do Z zalatwione, zalatwione jest miejsce na postoj,konkursy,namioty,catering, plakaty, gadzety reklamowe, uzgodnione jest z Policja zeby bez stania w korku wjechac i wyjechac, z SM co by aut pilnowali podzcas postoju, a sponsorzy prawdopodobnie beda ale musi byc zaklepana decyzja o wizycie w Malborku i wtedy uruchomie cala machine i dlatego nie pisalem jeszcze o tym na forum.Wszystkie szczegoly zna Kuba i Bielek i od nich czekan na decyzje.
Pisałem z myślą o sponsorach. Tych nigdy nie za dużo ;) :]

"Marzenia stają się prawdą"

Awatar użytkownika
Mały1973
Forumowicz
Model: Mustang Mach I 1971
Silnik: inny V8
Kolor: Medium Blue Metallic
Kontakt:

Post autor: Mały1973 » 2013-09-14, 22:37

tomaszw11 pisze:
Mały1973 pisze:
Pisałem z myślą o sponsorach. Tych nigdy nie za dużo ;) :]
Zgodze sie, ze nigdy za duzo ale bylem na spotkaniu w UM i mi powiwdzieli wprost, im szybciej bedzie to zatwierdzone tym lepiej bo maja wiele zapytan od chocby T-mobile, Orlenu,Lotosu itp o kalendarz imprez na nastepny rok i oczywiscie kazdy grosz sie przyda ale po 1 same miasto byloby sponsorem dajac catering, zwiedzanie itp , samych materialow reklamowych sa w stanie wydrukowac w ilosci kilkunastu tysiecy i jeszcze dadza osoby ktore to rozniosa, rozlepia itd.Ale do tego potrzebna jest decyzja, trzeba brac pod uwage bi mi tak np powiedziano w UM, ze przyszly rok jest rokiem wyborczym i miasto bedzie chcialo sie pokazac, z reszta w mailu, ktory przeslalem do Kuby dalo sie odczuc, ze biora to w ciemno i tylko czekaja co chcemy

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation

ODPOWIEDZ

Wróć do „MUSTANG RACE 2014”