MR 2014
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: red race
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Re: MR 2014
Czy w ramach pozyskania sponsorów na MR 2014 mogę się posłużyć tegoroczną prezentacją? Jeśli tak czy ktoś byłby w stanie zrobić prowizoryczny logotyp MR14, aby podmienić?
Pozdrawiam
Michał
Pozdrawiam
Michał
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Hominis pracuje już nad logo
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czerwony
Logotyp MR2014 będzie taki sam jak MR2013 z wyjątkiem roku ... 2014.MAX pisze:Hominis pracuje już nad logo
Trzeba plasować w świadomości ludzi jeden logotyp. Nie możemy go zmieniać co edycję.
...tak więc logo mamy praktycznie zrobione

- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Fire Red
- Kontakt:
Tak co do ewentualnej poprawki trasy , to Kwidzyn zadeklarował 100% wsparcie dla tej imprezy i jak najbardziej jest na tak, sprawa tylko bedzie jeszcze do zalatwienia z kims od Promocji, jesli bedzie jakas decyzja na ten temat moge rozpisac miejsca i warianty co do miejsc i ich mozliwosci 

Five For Fighting - 65 Mustang Music Video
http://www.youtube.com/watch?v=ECipNChIi_g
- yoltz
- Forumowicz
- Model: IV 2004
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: żywe srebro...
- Kontakt:
Jeśli chodzi o Kwidzyn, to miejsce na pierwszą część już mamy (gdyby się okazało że będzie u nas), świetna lokalizacja plac pomiędzy kinem a zamkiem, z wielkim telebimem na filmy z poprzednich MR lub inne prezentacje (już potwierdzona dostępność), fajnym miejscem na ekspozycje aut, i gotowością dla zamknięcia dla pozostałego ruchu, co do części sportowej jest kilka pomysłów (w zależności co miałoby to być),
Jeśli chodzi o inne atrakcje to może udałoby się zorganizować jakieś wycieczki mamy sporo fabryk np. największa w europie fabryka papieru, rozlewnia taniego wina
(oczywiście z degustacją), kilka fabryk elektroniki, oczywiście kwidzyński zamek (a raczej to co z niego zostało), jeśli była by chęć zostania w Kwidzynie na nocleg można by zorganizować np. spływ kajakowy lub mecz paintballa dla uczestników, z ogniskiem na końcu (ewentualnie towarzyski mecz w piłkę, nożną/koszykową/ręczną - niepotrzebne skreślić z lokalną drużyną i występem jakichś fajnych dziewczyn podczas
), jest też szansa na jakiś darmowy/półdarmowy catering ale na razie bez konkretów
Mamy też najnowszy most na Wiśle który jeszcze nie doświadczył więcej niż 1 mustanga naraz, poza tym chyba największe zagęszczenie rond na mieszkańca w Polsce
generalnie człowiek od promocji miasta już jest zarażony ideą
obiecali że gdyby coś będą nas wspierać nie tylko duchowo 
jest też wstępny pomysł na część artystyczną
Także zwarci i gotowi czekamy na decyzję
Jeśli chodzi o inne atrakcje to może udałoby się zorganizować jakieś wycieczki mamy sporo fabryk np. największa w europie fabryka papieru, rozlewnia taniego wina

generalnie człowiek od promocji miasta już jest zarażony ideą

jest też wstępny pomysł na część artystyczną

Także zwarci i gotowi czekamy na decyzję

- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Dokladnie
Kilka atrakcji mozna by dolozyc ale to po zatwierdzeniu trasy
Mamy duzoo mozliwosci 

- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
yoltz, no Świat z pewnością o Kwidzyniu słyszał a z naszą pomocą dowie się więcej, jesteś w stanie wynaleźć cos widowiskowego na poziomie jakie miało miejsce na torze w Rawiczu ?
Takie akcje dobrze się sprzedają .
Bielek widzę OktoCopter ponad tą kładką
Bielek widzę OktoCopter ponad tą kładką

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- yoltz
- Forumowicz
- Model: IV 2004
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: żywe srebro...
- Kontakt:
Nie Kwidzyniu! Kwidzynie! nie ma tam ń na końcuMAX pisze:yoltz, no Świat z pewnością o Kwidzyniu słyszał a z naszą pomocą dowie się więcej, jesteś w stanie wynaleźć cos widowiskowego na poziomie jakie miało miejsce na torze w Rawiczu ?

Sory ale kwidzyniacy są bardzo wrażliwi na tym punkcie

Co do miejsca pod koniec września będę na miejscu spróbuje ogarnąć kilka propozycji, z fotkami.
- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Hmm.. Yoltz u nas chyba co do podobnego miejsca jak tor w Rawiczu to jedynie stadion
i mozna by bylo sprobowac tam zalatwic
Fotki moge pochodzic i porobic
co do kladki to akurat mamy ja w remoncie wiec bedzie swieza 

- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
W Gdyni już plan wstępnie przygotowany, ale działania na razie zawieszone. Pomyślałem sobie, że przed przystąpieniem do rozmów ze sponsorami i urzędami przydałaby się płyta DVD z odpowiednimi materiałami - relacjami z poprzednich edycji, może coś z lokalnych telewizji i innych mediów. Takie DVD można podczas rozmowy puścić na laptopie a potem zostawić osobie z która sie rozmawiało. Jest to dobry pretekst, żeby zadzwonić za kolka dni i zapytać czy się podobało - jeżeli będzie potrzebny follow up, bo nie da się wszystkiego ustalić na spotkaniu. Mam tez kilku znajomych, którzy mają znajomych, których ja nie znam, ale oni mogliby ich zanęcić taką właśnie płytką.
Myślę, że można by zamówić w drukarni elegancki i uniwersalny nadruk na DVD (może być bez konkretnego roku, dzięki czemu wystarczy na wiele lat
). Trzeba się zastanowić co tam wrzucić, fajnie to poskładać. Rozmawiałem na ten temat wstępnie z Kubą. Warto zagęścić ruchy w tym temacie, bo uważam, że to fajny gadżet i przyda się na etapie przygotowań.
nie chciałem sam tego składać, bo uważam, że to WWRK* powinna podjąć decyzję co to "kształtu" takiej płyty. Jestem w tej (i innych) sprawie otwarty na pomoc i współdziałanie.
-----
* Wielce Wysoka Rada Klubowa
Myślę, że można by zamówić w drukarni elegancki i uniwersalny nadruk na DVD (może być bez konkretnego roku, dzięki czemu wystarczy na wiele lat

nie chciałem sam tego składać, bo uważam, że to WWRK* powinna podjąć decyzję co to "kształtu" takiej płyty. Jestem w tej (i innych) sprawie otwarty na pomoc i współdziałanie.

-----
* Wielce Wysoka Rada Klubowa

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- tomaszw11
- Forumowicz
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Red candy metallic
Bardzo dobry pomysł z tą płytką. Mam też pewne kontakty i takie DVD pomogłoby zachęcić do wsparcia .
"Marzenia stają się prawdą"
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Tomku w Malborku nikogo do niczego nie trzeba zachecac. Jest wszystko od A do Z zalatwione, zalatwione jest miejsce na postoj,konkursy,namioty,catering, plakaty, gadzety reklamowe, uzgodnione jest z Policja zeby bez stania w korku wjechac i wyjechac, z SM co by aut pilnowali podzcas postoju, a sponsorzy prawdopodobnie beda ale musi byc zaklepana decyzja o wizycie w Malborku i wtedy uruchomie cala machine i dlatego nie pisalem jeszcze o tym na forum.Wszystkie szczegoly zna Kuba i Bielek i od nich czekan na decyzje.tomaszw11 pisze:Bardzo dobry pomysł z tą płytką. Mam też pewne kontakty i takie DVD pomogłoby zachęcić do wsparcia .
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- tomaszw11
- Forumowicz
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Red candy metallic
Pisałem z myślą o sponsorach. Tych nigdy nie za dużoMały1973 pisze:Tomku w Malborku nikogo do niczego nie trzeba zachecac. Jest wszystko od A do Z zalatwione, zalatwione jest miejsce na postoj,konkursy,namioty,catering, plakaty, gadzety reklamowe, uzgodnione jest z Policja zeby bez stania w korku wjechac i wyjechac, z SM co by aut pilnowali podzcas postoju, a sponsorzy prawdopodobnie beda ale musi byc zaklepana decyzja o wizycie w Malborku i wtedy uruchomie cala machine i dlatego nie pisalem jeszcze o tym na forum.Wszystkie szczegoly zna Kuba i Bielek i od nich czekan na decyzje.tomaszw11 pisze:Bardzo dobry pomysł z tą płytką. Mam też pewne kontakty i takie DVD pomogłoby zachęcić do wsparcia .

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
"Marzenia stają się prawdą"
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Zgodze sie, ze nigdy za duzo ale bylem na spotkaniu w UM i mi powiwdzieli wprost, im szybciej bedzie to zatwierdzone tym lepiej bo maja wiele zapytan od chocby T-mobile, Orlenu,Lotosu itp o kalendarz imprez na nastepny rok i oczywiscie kazdy grosz sie przyda ale po 1 same miasto byloby sponsorem dajac catering, zwiedzanie itp , samych materialow reklamowych sa w stanie wydrukowac w ilosci kilkunastu tysiecy i jeszcze dadza osoby ktore to rozniosa, rozlepia itd.Ale do tego potrzebna jest decyzja, trzeba brac pod uwage bi mi tak np powiedziano w UM, ze przyszly rok jest rokiem wyborczym i miasto bedzie chcialo sie pokazac, z reszta w mailu, ktory przeslalem do Kuby dalo sie odczuc, ze biora to w ciemno i tylko czekaja co chcemytomaszw11 pisze:Pisałem z myślą o sponsorach. Tych nigdy nie za dużoMały1973 pisze:Tomku w Malborku nikogo do niczego nie trzeba zachecac. Jest wszystko od A do Z zalatwione, zalatwione jest miejsce na postoj,konkursy,namioty,catering, plakaty, gadzety reklamowe, uzgodnione jest z Policja zeby bez stania w korku wjechac i wyjechac, z SM co by aut pilnowali podzcas postoju, a sponsorzy prawdopodobnie beda ale musi byc zaklepana decyzja o wizycie w Malborku i wtedy uruchomie cala machine i dlatego nie pisalem jeszcze o tym na forum.Wszystkie szczegoly zna Kuba i Bielek i od nich czekan na decyzje.tomaszw11 pisze:Bardzo dobry pomysł z tą płytką. Mam też pewne kontakty i takie DVD pomogłoby zachęcić do wsparcia .![]()
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455