MUSTANG RACE 2014 - Informacje Oficjalne
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Re: MUSTANG RACE 2014 - Informacje Oficjalne
Czy gdzieś jest jakieś info na temat ewentualnego nieoficjalnego startu dzień wcześniej w Toruniu? 

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
tom.tom tutaj : viewtopic.php?f=152&t=8304" onclick="window.open(this.href);return false;

- Tom.Tom
- Forumowicz
Taką oto zajawkę przygotowałem i rozdam Mustangom do położenia za szybą jutro w Kuźni (http://www.kuzniawodna.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;):
A może dało by się przygotować jakieś takie zajawkowe naklejki na drzwi i zacząć z nimi już jeździć, żeby rozgłaśniać imprezę?
A może dało by się przygotować jakieś takie zajawkowe naklejki na drzwi i zacząć z nimi już jeździć, żeby rozgłaśniać imprezę?

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- jb_filip
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 1994 Manual Coupe
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Yellow
Bede akurat w Kołobrzegu w tym czasie (nie jade niestety Mustangiem, bo mi linka sprzegla poszla i nie dam rady naprawic do czasu wyjazdu).
Jak bedziecie mieli jakies szczegoly co do przejazdu i bazy w Kołobrzegu, to dajcie prosze znac. Z mila checia podjade z Synkiem i Siostrzencami i poogladamy Wasze Mustangi.
Jak bedziecie mieli jakies szczegoly co do przejazdu i bazy w Kołobrzegu, to dajcie prosze znac. Z mila checia podjade z Synkiem i Siostrzencami i poogladamy Wasze Mustangi.
- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Kolor: Performance White
15 sierpnia piątek – Kołobrzegjb_filip pisze:Bede akurat w Kołobrzegu w tym czasie (nie jade niestety Mustangiem, bo mi linka sprzegla poszla i nie dam rady naprawic do czasu wyjazdu).
17:00 – przejazd zwartą grupą z hotelu Marina na teren nabrzeża przy latarni morskiej.
17:30 – 19:30 – wystawa samochodów

- tomaszw11
- Forumowicz
- Kolor: Red candy metallic
Z Malborka do Gdyni, którędy będziecie jechać? Powrót na autostradę czy przez autostradę czy przez Nowy Dwór Gdański i drogą nr 7?
"Marzenia stają się prawdą"
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Decyzję odnośnie tego odcinka podejmiemy w ostatniej chwili w oparciu o sytuacje na drodze. Będzie to najbardziej newralgiczny odcinek i decyzja zapadnie po wyjeździe z Malborkatomaszw11 pisze:Z Malborka do Gdyni, którędy będziecie jechać? Powrót na autostradę czy przez autostradę czy przez Nowy Dwór Gdański i drogą nr 7?

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Kolor: Wściekle czerwony
Szanowni Uczestniczny Mustang Race 2014!
Sezon mamy w pełni, słońce świeci, zapewne niektórzy z Was przygotowują już konie do drogi a ponieważ do startu zostało jeszcze kilka tygodni to:
OGŁASZAMY PIERWSZY KONKURS NA MUSTANG RACE 2014 NA NAJCIEKAWIEJ OKLEJONY SAMOCHÓD!!!!
Do wygrania baaardzo atrakcyjne nagrody oraz pierwsze miejsce w kolumnie podczas grupowego przejazdu.
Czy ktoś pokusi się o coś takiego?
Sezon mamy w pełni, słońce świeci, zapewne niektórzy z Was przygotowują już konie do drogi a ponieważ do startu zostało jeszcze kilka tygodni to:
OGŁASZAMY PIERWSZY KONKURS NA MUSTANG RACE 2014 NA NAJCIEKAWIEJ OKLEJONY SAMOCHÓD!!!!
Do wygrania baaardzo atrakcyjne nagrody oraz pierwsze miejsce w kolumnie podczas grupowego przejazdu.
Czy ktoś pokusi się o coś takiego?
- Tom.Tom
- Forumowicz
Białe mi się zawsze podobały - następny musi być biały.
Generalnie oklejenie super - kuń na tylnym błotniku - fajna sprawa
Generalnie oklejenie super - kuń na tylnym błotniku - fajna sprawa

- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Na chwilę obecną są tylko dwa wyjścia, z Malborka drogą 55 do Nowego Dworu Gdańskiego i potem na 7'ke do Gdańska co w zależności od pogody, gdzoiny itp można napotkać trochę problemów bo jest to główna droga z tego kierunku do Krynicy Morskiej itd, druga opcja drogą 22 do Swarożyna i na A1 w kierunku Gdańska (obwodnicy) 3 opcja czyli, drogą 22 do Tczewa, a potem na DK91 czyli dawną jedynką umarła z dniem dzisiejszym. Rozpoczął się remont na DK91 na odcinku około 7km, przebudowywane sa wszystkie istniejace skrzyżowania, wymiana nawierzchni, budują tam cuda na kiju i tak będzie przez rok. Jeżdżę tamtędy codziennie i w godzinach szczytu to około 1-1-5h w plecy.Kuba pisze:Decyzję odnośnie tego odcinka podejmiemy w ostatniej chwili w oparciu o sytuacje na drodze. Będzie to najbardziej newralgiczny odcinek i decyzja zapadnie po wyjeździe z Malborkatomaszw11 pisze:Z Malborka do Gdyni, którędy będziecie jechać? Powrót na autostradę czy przez autostradę czy przez Nowy Dwór Gdański i drogą nr 7?
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- RadAg!
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ford Crown Victoria
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: White
- Kontakt:
Cześć! O której w Gdyni robicie jakąś oficjalną wystawę? Na skwerze Kościuszki jeśli dobrze doczytałem? Chcę podjechać "szeryfem" jeśli można 
edit:
Ok. znalazłem że o 18.00
Jeżeli wasz przejazd pokazowy przez Gdynię jest organizowany po drogach zamkniętych może chcielibyście żeby poprowadzić konwój na kogutach moim radiowozem?

edit:
Ok. znalazłem że o 18.00

www.roadrunners.pl
-
- Forumowicz
- Model: 2016 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
RadAg! pisze:Cześć! O której w Gdyni robicie jakąś oficjalną wystawę? Na skwerze Kościuszki jeśli dobrze doczytałem? Chcę podjechać "szeryfem" jeśli można
edit:
Ok. znalazłem że o 18.00Jeżeli wasz przejazd pokazowy przez Gdynię jest organizowany po drogach zamkniętych może chcielibyście żeby poprowadzić konwój na kogutach moim radiowozem?
Nie jestem organizatorem, jednak ten pomysł mi się bardzo podoba

- Tom.Tom
- Forumowicz
Hej, o 17.30 ruszamy spod Hotelu Gdynia, może da się wstawić cię na początek kolumny objezdzajacej miasto pod eskortą Policji. Pogadam na ten temat z KubąRadAg! pisze:Cześć! O której w Gdyni robicie jakąś oficjalną wystawę? Na skwerze Kościuszki jeśli dobrze doczytałem? Chcę podjechać "szeryfem" jeśli można![]()