Za okolo 2 miesiecy bede mial w polsce mustanga z 65roku w stanie , moim zdaniem bardzo bardzo bardzo dobrym. Pytanie do Was milosnikow i ludzi znajacych sie na tym wszystkim. Zalacze zdjecia. Prosze powiedziec mi jaki koszt i co mniej wiecej zrobilibyscie na moim miejscuw tym mustangu aby on wygladal duzo ladniej ,byl w jeszcze lepszym stanie , w pierwszej kolejnosci mam na celu postawienie go na zime do lakiernika ,by rozlozyl na czesci pozaspawywal co jest nie tak a prochno duze na pierwsze oko jest tylko w bagazniku , jest bardzo zadbany i te okolo 40 tys mil przejechane. Nie ma byc on zrobiony jakos az tak profesjonalnie , tylko tak by mozna bylo jezdzic "od swieta" ,badz jeszcze na jakies ciekawe zloty , zeby uzyskac wszystkoz tego silnika v6 2,5 ,silniczek maly ale jakze piekny prawda?:) W srodku moim zdaniem jest w nieziemskim stanie i w srodku lekkie poprawki przydalby sie aczykolwiek skupic sie na silniku i na zewnetrzu ze tak powiem. Czekam na odpowiedzi co mam robic , dopisze jeszcze ze jestem ze wschodu ,podlaskie , jakies warsztaty czy cos polecacie? Cena to mysle ze to nie jakies 50tys czy ile ale skromnie do 15tys a zeby autko wygladalo i smigalo. Pozdrawiam serdecznie.
http://imageshack.us/gal.php?id=qpiqktTgx9Oqma2Umd3W06g" onclick="window.open(this.href);return false;