Mustang Eleanor- filmy
Moderatorzy: Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc, Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc
Mustang Eleanor- filmy
Witam! Nie wiem czy dobrze umieściłem post, dlatego też ustawiłem jesgo wygaśnięcie. Pamiętam, że czytałem jakiś wątek o "eleanor" i wspominaliście, że nie ma jeszcze właściciela tego kucyka na MKP. Tutaj macie filmiki, na które natknąłem się dzisiaj, przeglądając koniki na allegro.
1.FILM 1
2.FILM 2
3.FILM 3
1.FILM 1
2.FILM 2
3.FILM 3
Z tymi zlotami, to chyba wiem co gościu miał mniej-więcej na myśli.
Pewnie chodzi mu o pikniki, na które przychodzą mamusiowie i tatusiowie z dzieciakami, na takich "zlotach" rzeczywiście dantejskie sceny się odbywają.
Wpada motłoch, tu złapie, tam pociągnie, a to znowu u***pierdoli sobie kawałek samochodu na pamiątkę.
Ludzie są zdolni do bardzo wielu rzeczy. Kiedyś na zlocie pojazdów militarnych (moja druga pasja) typowi turyści uwalili właz kierowcy w T-55...
Pewnie chodzi mu o pikniki, na które przychodzą mamusiowie i tatusiowie z dzieciakami, na takich "zlotach" rzeczywiście dantejskie sceny się odbywają.
Wpada motłoch, tu złapie, tam pociągnie, a to znowu u***pierdoli sobie kawałek samochodu na pamiątkę.
Ludzie są zdolni do bardzo wielu rzeczy. Kiedyś na zlocie pojazdów militarnych (moja druga pasja) typowi turyści uwalili właz kierowcy w T-55...
Muszę powiedzieć, że jeszcze do niedawna mi się to podobało. Teraz patrze na eleanor z dystansem. Wystawiałem ostatnio Lincolna na aukcji i był kupiec, ale chciał dać mniej niż chciałem a cena i tak była niska. Wkońcu go sprzedam i myśle nad fastbackiem 66, lub 67 jak sie uda... I tu dobra wieść dla kolegów purystów. Jedyne co w nim zmienię to nie oryginalne felgi. Będzie piękny! A lokata już jest:) Tylko czekać...
Bolek pisze:nie jezdze na zloty autami bo polskim zlotom jeszcze daleko do tych zachodnich (kultura, szacunek dla aut, bezpieczeństwo auta, itp.)
Na zlocie I OZM w Lodzi chyba właściciel byl nas zobaczyc ( bez auta ) - tak mowiono.
Zeczywiscei bylo tam tyle ludzi z wozkami dziecmi ze mogly samochody zostac porysowane itd..
Szkoda ze nie pojawi sei na naszych mniej pokazowych zlotach.
Wasze Opinie Daly mi do myślenia - jakos mi czar prysl z ta Eleanor .
Jak bylem zakochany w Eleanor to teraz mi sie kojarzy ( choc piekny ) z ospojlerowanymi tuningowanymi autami, co im cos odstaje - peka i nie wiele pasuje . Postawic Niedotykac i nie jezdzic .