Jestem nowym klubowicze zamierzającym w przyszłości zakup mustanga! Interesuje mnie I generacja z lat 67-69'. Jestem zupełnym laikiem w temacie a potrafię na razie rozróżnić tylko fastbacka od coupe

Pozdrawiam a z góry dziekuje
Moderatorzy: Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc, Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc
Byłeś go osobiści oglądać ?? czy na zdjeciach widać ? Ładnego Mustanga ... tz.? Zależy mi żeby silnik i skrzynia byly w porządku a blacharka może być do roboty. Chciał bym osobiści odrestaurować autko. Zależy mi na dobrej bazie ... za oczywiście rozsądne pieniądze6t07t pisze:Ten Mustang z ogłoszenia jest mocno rozbity. Nawet dach jest pogięty. Zdecydowanie nie opłaca się go kupować. Jeżeli chcesz mogę ci ściągnąć z USA ładnego Mustanga.
Dzwoniłem tam a dowiedziałem się że jakieś pół roku temu przepisy się zmieniły i teraz trzeba by było dać za takiego mustanga jak twój około 30-35tys.stang67 pisze:Zobacz sobie np: http://www.bujal78.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja przez nich ściągałem i mogę zdecydowanie polecić, tanio, pewnie i bezpiecznie:) Wszystkie opłaty mnie wyszły 19kół z hakiem razem z samochodem za 5700$ (2008 rok). Dodam że jaby się ktoś uparł to nawet nie potrzebował natychmiastowego resto, tylko malowanie:)