ten temat natomiast tyczy sie podniesienia mocy.
ja chce podniesc moc z jednego prostego powodu - kiedy mój "wulgarnie" wyglądający i warczący mustang zapowiada na światłach że zniszczy niepozornego golfa który stoi obok - robi mi się głupio kiedy okazuje się że to jakiś wzmocniony r32 i czuje ten prześmiewcze myśli kierowców którzy akcje widzieli. (ps. nie przydarzyła mi się taka sytuacja - to wymysł mojej wyobraźni) no albo jak by to wyglądało jakby Cię objechała jakaś Q7 z rodzinką i bagażnikiem dachowym na pokładzie

proste zgadzam się z tymi prześmiewcami wszystkimi że do jeżdżenia 500 KM mustangiem po zakrętach trzeba mieć rozum i umiejętności co pokazuje jazda po torze, ale mustang to głównie auto DO JEŻDŻENIA po prostej a dzisiaj 300 KM to JEST NIC kiedy jeździ po ulicach tyle CL63AMG czy innych mocnych maszyn.
Niestety prosty ze mnie człowiek i chce mustanga który nie będzie śmigany przez większość BMW, AUDI, MERCEDESÓW z silnikami powyżej 3 litrów
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Dobra a żeby nie było że mam tak prymitywne oczekiwania to potrzebuję więcej mocy dla BEZPIECZEŃSTWA bo im szybciej wyprzedzę kolumnę 4 tirów tym lepiej dla mnie - tak czuje