[HELP]Zakup- wiadomosci ogolne ;]
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
no spalanie w GT na trasie 12,5 l mi wyszło jak się jedzie W-wa - Ostrów Maz. tak z 130 km/h starałem się trzymac. W W-wie w korkach 22l (ale Focus 1,6 pali 14l. ; ))
ale na OS'ie to 32l / 100km osiągnałem, wiadomo zalezy jak kto jeżdzi.
Części w PL - głupi (nie mówię o filtrach ; )).
Daj sobie spokój z felami teraz, najpierw kup V8, potem zobaczysz ile zostanie.. (chyba że masz kasę od razu na wszystko ale jak rozważasz V6 to wątpię, sorry).
Na pierwszy rzut oka GT ma 4 swiatła z przodu (V6 ma 2), 2 rury z tyłu (V6 ma 1), z tyłu emblemat GT i ... tyle. No i kopa przy ruszaniu, chociaż ciekawym może być zakup V6 + kompresor. Uzywane V6 w USA sa naprawdę tanie...
ale na OS'ie to 32l / 100km osiągnałem, wiadomo zalezy jak kto jeżdzi.
Części w PL - głupi (nie mówię o filtrach ; )).
Daj sobie spokój z felami teraz, najpierw kup V8, potem zobaczysz ile zostanie.. (chyba że masz kasę od razu na wszystko ale jak rozważasz V6 to wątpię, sorry).
Na pierwszy rzut oka GT ma 4 swiatła z przodu (V6 ma 2), 2 rury z tyłu (V6 ma 1), z tyłu emblemat GT i ... tyle. No i kopa przy ruszaniu, chociaż ciekawym może być zakup V6 + kompresor. Uzywane V6 w USA sa naprawdę tanie...
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
Tak, jechałem z fotelikiem i dało radę. Na fotelu pasażera (przed fotelikiem) siedziała osoba co miała 195+ cm wzrostu. Nie mówię, że było luźno, ale da się... 

Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
A w instrukcji to ładnych kilka stron poświęcili na te kotwiczki i montaż fotelika dziecięcego (bo to taki typowy samochód rodzinny
)
Warszawa to wstrętny wysysacz paliwa (proszę mojej opinii nie ekstrapolować na inne sfery tego miasta
)
W GT mam w zasadzie tak samo jak Olaf i expLOSIV:
Korki: 18-20, miasto bez korków (wreszcie można polatać
): 14-17, trasa przy 120-160: 12,5, trasa szybciej, dynamicznie (ale nie max): 15-16.
No i jest głośniejszy niż diesel

Warszawa to wstrętny wysysacz paliwa (proszę mojej opinii nie ekstrapolować na inne sfery tego miasta

W GT mam w zasadzie tak samo jak Olaf i expLOSIV:
Korki: 18-20, miasto bez korków (wreszcie można polatać

No i jest głośniejszy niż diesel