Zainteresowanych lakierowaniem różnych elementów - zapraszam do 5 zdjęć tego, co właśnie sobie polakierowałem
viewtopic.php?f=85&t=6034&p=118073#p118073" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest też zdjęcie, jak wyszło to AdamSz-y:
viewtopic.php?f=15&t=6186&p=111628&hili ... ek#p117618" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymiana lusterek
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
Re: Wymiana lusterek
Czy ktoś wyciągał szybki z lusterka ? Może ktoś wie jak się to robi (model 2010-12), widzę że szybka jest na plastikowe zatrzaski, a nie chcę ich połamać. Muszę zdemontować szybkę i zaszklić bo kamień mi ją zbił.
--
Pozdrawiam
Darek
Pozdrawiam
Darek
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2008
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Jeżeli boisz się o plastiki, a masz szkiełko możesz zrobić tak:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Możesz jednak, odchylić maksymalnie lusterko w jedną stronę i pogmerać śrubokręcikiem w jednym z 4 zatrzasków. Jak jeden odskoczy to reszta zejdzie bez problemu. Jeżeli chodzi o wybór szkiełka był temat:
viewtopic.php?f=170&t=9471" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Możesz jednak, odchylić maksymalnie lusterko w jedną stronę i pogmerać śrubokręcikiem w jednym z 4 zatrzasków. Jak jeden odskoczy to reszta zejdzie bez problemu. Jeżeli chodzi o wybór szkiełka był temat:
viewtopic.php?f=170&t=9471" onclick="window.open(this.href);return false;
- mackiavelli
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2012 V6 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Kona Blue
- Kontakt:
byłem ciekawy jak on w tych mega rękawiczkach odklei ta taśmę z tych przylepcow ale niestety nie pokazali: )
na podwójnej taśmie tesa extra strong spokojnie to przykleisz i będzie trzymać.
na podwójnej taśmie tesa extra strong spokojnie to przykleisz i będzie trzymać.