Moderatorzy: Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc, Pavulon_, Rezor, pluzz, Przemek64, Piotrek86skc
ja mam na szczęście oryginalną i nie widać żeby była zdeformowana, ale do założenia jeszcze długa droga więc mam nadzieje że ktos konkretnie się wypowie w tym temacietomas pisze:zakładałem ją w zimnym garażu jak tylko przyszła z usa, była cała pomięta i nie udało mi się jej rozprostować . Jak się zrobiło ciepło to obwisła w kilku miejscach .
Później mi tapicer powiedział że ją najpierw powinienem naciągnąć lekko podgrzać żeby się rozprostowała a dopiero na drugi dzień kleić (ale było za późno bo szyby już wkleiłem i teraz jeżdżę z taką obwisłą
hahaha dobreDamian Konieczny pisze:po kilku piwach to chyba ja byłem jak to pisałem
ja gdy się radze " fachowców " o cokolwiek zawsze mówię że chodzi o dużego fiatanp dzwonię do szybexu z pytaniem ile wstawienie szyby na uszczelce , pyta o auto mówie mustang gość na to że 160 zl
![]()
dzwonie kolejnego dnia z tą sama historią tylko mówiee że chodzi o fiatai tak ze 160 zl na 60 zl
haa i to jeszcze z dojazdem
![]()
![]()
Panowie przyjechalizałożyli byli zachwyceni i ja również