a ta zaslepke tez potrzebuje wiec przypinam sie do pytania
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
a jak się ten guzik nazywa ? ja mam prowizoryczna zaślepke z klocka legoPOLEJ pisze:wciskasz i skrzynia wrzuca nizszy bieg i kreci do konca (wtedy zaczyna sie jazda) ja czesto wciskam jak mam wyprzedzac
![]()
a ta zaslepke tez potrzebuje wiec przypinam sie do pytania
dzięki to sprawa guzika została rozwiana , teraz kwestia gdzie można dorwać tą zaślepkę od skrzyni biegówrzabsky pisze:To jesst overdrive off. Czyli wylacza piaty bieg.
Plus na wyzzyxh obrorach chodzi
szukam na ebayu ale nie moge znaleźć bo by mi wysłano paczkąStachu_xjr pisze:Zaślepki pewno w US
nie mojegoMacc pisze:Treys to zdjęcie ze środka Twojego kunia? fajna tapicerka
ja też szukałem chyba z 2-3h i nic nie znalazłem nawet na ebayu , jedynie co w domu znalazłem od głośników takie cośPOLEJ pisze:te piekne wnetrze nalezy do barta
co do tej zaslepki przeszukalem troche neta ,sklepy maja rozne cudne pokretelka i inne tego typu gadzety ale takiej zaslepki to nie znalazlem , pewnie w serwisie US mozna taka dostac
popatrze jeszcze raz ale jej cholera nie widziałem , jutro jeszcze raz dokładnie zobaczeMAX pisze:Ta zaślepka powinna być !
Tam gdzie masz miejsce na napoje podnieś okrągłą czarną zaślepkę a jak nie to w schowku szukaj dobrze.
to nie z creativaPOLEJ pisze:wrzuc fotkei podaj model tego creativa