W związku z tym iż to mój pierwszy mustang mam kilka 3 pytania

- gdzie w moim aucie znajde to wyjscie/wejscie aux bo widze ze jest taki guziczek w panelu radia...no i tak sie zastanawiam czy jest opcja by zrobic update na radio shaker 500 ? widzialem ze mozna dosc tanio kupic radio shaker tylko czy to sie da tak normalnie przełożyć...
- jezdze mustangiem juz kilka miesiecy i powiem szczerze,że chyba brakuje mi troche mocy w tym aucie, brakuje mi troszke lepszego przyspieszenia, może sie myle bo mam jeszcze saaba 9-5 2.0t i powiem szczerze ze osiagi tych dwóch wydaja mi sie porównywalne, chyba oczekuje troszke wiekszego powera w mustangu, zatem bardzo prosze o wskazówki jak można za normalne pieniądze zrobic w miarę skuteczny update silnika. Czy zakup predatora to dobry początek ??
- zgadzam sie z opinią że fabryczne hamulce w mustangu to porażka, tak tez sie stało u mnie, bardzo szybko sie zwichrowały i przy mocniejszym hamowaniu drga kierownica, a hamowania praktycznie nie ma...moje pytanie jest takie: czy mogę na początek wymienic płyn hamulcowy na jakis dobry i kupic nowe dobre klocki np ebc red stuff , ale uzywając jeszcze fabrycznych tarcz, gdyz sa praktycznie nowe...
- a tak na marginesie to zainstalowałem w układzie wydechowym cutout , i musze powiedziec ze efekt jest niesamowity...kiedy otworzę przepustnice nawet do polowy, moje v6 brzmi i bulgocze jak najbardziej rasowe v8

pozdrawiam
mat3o