Potrzebuję pompę wodną do mojego Stanga. Szukałem na Allegro i paru innych stronach, ale nic nie znalazłem. Czy to prawda, że silnik jest taki sam jak w Fordzie Expedition, bo to by chyba rozszerzyło zakres poszukiwań? Czy ktoś może ma parts catalog, żeby podać mi p/n takiej pompy to łatwiej będzie szukać?
Z góry dzięki!!!
Yogi
Pompa wodna do V6 2005+
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Na Rockauto przejzyj oferte http://www.rockauto.com/catalog/raframe ... ttype=2208 Przy Motorcrafcie znajdziesz numery pompy. Tutaj też będzie podany http://www.fordparts.com/Commerce/PartD ... earch=true
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
Yogibaboo, ziomus co Ci sie stalo ze szukasz pompy??
bo ja niedawno dostalem wycieku plynu chlodniczego...i okazalo sie ze obudowa termostatu przecieka...eeeh
ta pompa z allegro jest ok...bo sam juz prawie ja kupilem gdy nie wiedzialem jeszcze co mojemu dolega....

bo ja niedawno dostalem wycieku plynu chlodniczego...i okazalo sie ze obudowa termostatu przecieka...eeeh
ta pompa z allegro jest ok...bo sam juz prawie ja kupilem gdy nie wiedzialem jeszcze co mojemu dolega....

w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
- Yogibaboo
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Czerwony + białe pasy
Mnie padła pompa wspomagania i zaprowadziłem do mechanika, a ten wynalazł mi, że mi łożysko na pompie wody też wyje i tylko patrzeć jak się rozleci. No i zdecydowałem wymienić też pompę wody. Coś dużo mnie będzie Stang kosztował w tym miesiącutomaho pisze:Yogibaboo, ziomus co Ci sie stalo ze szukasz pompy??

Szczęście na co dzień odbiera mi mowę...