Problem z instalacją PREDATORA
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
- Hubb
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Biały
- Kontakt:
Problem z instalacją PREDATORA
Witam. Mam problem z instalacją Predatora. Chciałem go odkupić od Mak57 i podczas próby instalacji wyskoczył jakiś błąd ze lampami. Były już zmienione przed zakupem na soczewkowe i podobno teraz może być problem z instalacją Predatora - krzyczy żeby sprawdzić lampy. Macie jakąś radę?
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ford Mustang 2005
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: czarny
to nie wyskoczył błąd, że masz inne lampy tylko informacja że zostało już zainstalowanie jakieś niefabryczne oprogramowanie i nie jest w stanie zapisać stockowego. U mnie było tak samo i identyczny błąd jest u Ciebie. Ja raczej teraz myślę że błąd jest w samym predatorze a nie w samochodach. Napisałem do producenta, ale cisza
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: Fastback 1965
- Silnik: inny V8
- Kolor: grafitowy
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Predator jest sparowany tylko z jednym samochodem.Jeżeli go odkupujesz od kogoś i ten sprzedający używał go w swoim samochodzie to musi najpierw wgrać ponownie swoje fabryczne oprogramowanie .Inaczej-musi być czysty.Wtedy wgrywasz mu do pamięci oprogramowane ze swego samochodu i dopiero kolejny krok to tuning.