Brak świateł STOP

Informacje i porady specyficzne dla silników V6

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz

Dan89
Model: Gt
Silnik: V8 4.6

Re: Brak świateł STOP

Post autor: Dan89 » 2015-10-20, 21:51

Na początek witam serdecznie wszystkich :) od wczoraj jestem posiadaczem Mustanga GT 2007 wszystko ładnie było aż dziś wieczorem nastąpił problem z światłami pierw nie było
kierunku lewego i światła prawego potem posprawdzałem bezpieczniki wszystkie i są ok powypinałem wtyczki wszystkie tam przy nogach pasażera przedmuchałem sprawdziłem czy coś się tam dzieje i na jednej wtyczce była trochę mokro ale to był coś tłustego przetarłem wysuszyłem poskładałem i sytuacja się odwróciła lewy kierunek był prawy nie a światła tak samo zmieniło się na odwrót ale potem poruszałem wtyczkami wszystkimi jeszcze raz i teraz już nie mam żadnych świateł w środku też praktycznie nic nie działa co to się mogło stać i jak się za to zabrać albo komu to zlecić możecie kogoś polecić w okolicy oświęcim tychy żeby wszystko było jak należy proszę o wasze wskazówki bo macie tu większą wiedzie niż ja bo autko mam dopiero drugi dzień a tu takie problemu już :(

caniggia
Stowarzyszenie MKP
Model: Mustang GT 4.6 Turbo
Silnik: V8 4.6
Kolor: satin silver

Re: Brak świateł STOP

Post autor: caniggia » 2015-12-22, 14:34

Tu prawie na pewno SJB powiedziało good bye...

ODPOWIEDZ

Wróć do „4.0 V6 2005 - 2010”