Czesc,
Jestem wlasnie w trakcie przeróbki światełek w koniku ale zeby uzyskac jak najlepszy efekt migaczy z tyłu potrzebuje zarówek LED dwuwłóknowych o których już wczesniej pisaliście:
http://www.v-leds.com/Exterior-LED/Turn ... 46227.html
Czy jest możliwość dostania ich w Polsce ? Moj elektryk powiedział ze jesli je sprowadze to podobna instalacje poprowadzi co ma "caniggia" ponieważ mniej wiecej nakreślił schemat i pokazał zastosowanie które jest olśniewające...
Jeśli ktoś ma dojście do hurtowni bądź sklepu on-line bede wdzieczny !
Pozdro
t.
LED dwuwłóknowe AMBER LIGHT
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
LED dwuwłóknowe AMBER LIGHT
w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
Oni te "za 2 tygodnie" ćwiczą już od marcatomec pisze:Pytałem w firmie CONCORD handlującej LEDami w Polsce, m.in. na Allegro. Podobno mają mieć w ofercie takie ledy dwukolorowe za ok. 2 tygodnie. Zobaczymy jaką rzucą cenę na nie...
Też będę lada moment zamawiał LEDy do przeróbki i ciekawy jestem czy dadzą dobrą ofertę.

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
żeby tylko ... ;)LIZZARD pisze:Oni te "za 2 tygodnie" ćwiczą już od marca :rotfl: :rotfl: :rotfl:tomec pisze:Pytałem w firmie CONCORD handlującej LEDami w Polsce, m.in. na Allegro. Podobno mają mieć w ofercie takie ledy dwukolorowe za ok. 2 tygodnie. Zobaczymy jaką rzucą cenę na nie...
Też będę lada moment zamawiał LEDy do przeróbki i ciekawy jestem czy dadzą dobrą ofertę.
Ostatnio zmieniony 2009-08-12, 12:09 przez Anonymous, łącznie zmieniany 4 razy.