natomiast interesuje mnie bardzo do czego jest instrukcja która w książce znajduje sie na następnej stronie a mianowicie:

może ktoś się orientuje o co chodzi

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
druga do dezaktywacji kolego czyli wyłaczeniaAdamSz pisze:bardziej wlasnie chodzi mi do czego sluzy ta kombinacja i co to znaczy "power door trim switch inhibit"?
bo pierwsza kombinacja jest do automatycznego ryglowania drzwi po przekroczeniu 8km/h a to drugie wlasnie nie mam pojecia o co chodzi?
Rafaello GT pisze:druga do dezaktywacji kolego czyli wyłaczeniaAdamSz pisze:bardziej wlasnie chodzi mi do czego sluzy ta kombinacja i co to znaczy "power door trim switch inhibit"?
bo pierwsza kombinacja jest do automatycznego ryglowania drzwi po przekroczeniu 8km/h a to drugie wlasnie nie mam pojecia o co chodzi?
do tego dąże kolego procedura taka sama dla aktywacji i dezaktywacji tylko sygnał na końcu jest jeden jak jest dezaktywowane, a dwa razy sygnał krótki i długi jak jest aktywowane u mnie ta funkcja nie działa niestetyAdamSz pisze:no niestety kolego ale mylisz się bo w obu opcjach jest zarówno aktywacja jak i dezaktywacja
Rafaello GT pisze:druga do dezaktywacji kolego czyli wyłaczeniaAdamSz pisze:bardziej wlasnie chodzi mi do czego sluzy ta kombinacja i co to znaczy "power door trim switch inhibit"?
mrowcio pisze:to jest opcja antykradziezowa chodzi o to ze jak juz ruszysz i sie zatrzymasz to nikt nie bedzie molg otworzyc drzwi od zewnatrz a obie procedury sa takie same dla aktywacji i dezaktywacji
Rafaello GT pisze:kolego to jest to samo tylko inaczej opisane w dwóch przypadkach..dwie różne książki lub instrukcje
wydaje mi się, że jedna jest UK druga USA
faktycznie kolego punkt 6 jest inny teraz zobaczyłemAdamSz pisze:na 100% nie, poniewaz sam robilem zdjecia z jednej ksiazki ktora posiadam w calosci
Rafaello GT pisze:kolego to jest to samo tylko inaczej opisane w dwóch przypadkach..dwie różne książki lub instrukcje
wydaje mi się, że jedna jest UK druga USA