Mam nadzieje, że kiedyś się ustawią obok siebie z moim CS6

Dziekikaes pisze:Świetnie wygląda gratki!
Mam nadzieje, że kiedyś się ustawią obok siebie z moim CS6
 mam zamiar go trzymać to nawet jak swojego będziesz robił na CS6 kilka lat to taka szansa jest
 mam zamiar go trzymać to nawet jak swojego będziesz robił na CS6 kilka lat to taka szansa jest  ja jestem jak najbardziej za
 ja jestem jak najbardziej za 

Byloby Superandi74 pisze:koral jak zrobie swojego SGT to sie do Ciebie wybiore strzelic wspolnie fotki moj prawie bedzie jak Twoj

strasznie kreci mnie ta Twoja maska to jest ta z wlokna ???
Dzieki, moze i nam uda sie kiedys zgadac, to chetnie zobacze TwojegoGary2 pisze:Fajny, krzykliwy, łobuziak z tego Twojego.
Mój będzie "sleeper"...
 póki co nie wyjezdzam nim z garazu, ale juz zapowiadaja OCIEPLENIE
 póki co nie wyjezdzam nim z garazu, ale juz zapowiadaja OCIEPLENIE  

DziękiBart77 pisze:Ależ pięknie wygląda
dech zapiera

chyba powiem w imieniu wielu osób tutaj, że bardzo chciałbym mieć takie dylematyKoral pisze:mam dylemat, dwie corvette, dwa Shelby

z kilku wzgledow,w tym wyzej wymienionych postanowilem wystawic CS8, na razie w PL (mialem kilka lat temu propozycje wyslania do USA , rozmowe mam na FB, kazali mi tez usunac "ich" film z tym CS8 z Youtube ,niby prawa autorskie ,ale ja skopiowalem bo w koncu jest na nim moj CS8 , jednak na yt widze go zablokowali, musze odszukac na starym kompie.Radziu pisze:Gdybym miał podobny dylemat to bym zostawił:
- C7 pokazy + zabawa
- GT500 zabawa + daily
Pozostałe na sprzedaż, przy czym CS8 trzeba mocno się ogłosić na Europę, a może nawet i na Stany...