V Ogólnopolski Zlot Mustangów Smardzewice 2013

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse

Awatar użytkownika
siara
Stowarzyszenie MKP
Model: 2015 GT
Silnik: V8 5.0
Kolor: Black

Re: V Ogólnopolski Zlot Mustangów Smardzewice 2013

Post autor: siara » 2013-04-14, 18:49

IMPREZA SUPER - SMIALO MOZNA POWIEDZIEC ZE UDANA.
Jesli chodzi o "kwas" przykra sprawa - oby do wesela wyszlo kto to i zostaly wyciagniete konsekwencje. Jesli sie uda to odwiedze Was w Opolu w sobote jak zapowiadalem z zyczeniami :)

Milo bylo poznac wielu nowych posiadaczy STANGA. Impreza w namiocie byla niezla a mam sporo udokumentowane :) i ci co zostali dluzej oczywiscie zostali uwiecznieni w trakcie zabawy :) tak jak i nasze male pociechy.

Najlepsze ze odwiedzilem 2 komisariaty by sprawdzic stan % i w Tomaszowie (jesli dobrze pamietam) niemily Pan Policjant nie chcial udostepnic urzadzenia do wykonania pomiaru gdyz uznal ze "nieuzasadniony przypadek" co za debil nie chcialo mi sie z nim wdawac w dyskusje :) a w Czenstochowie w mega wielkim komisariacie Pan powiedzial (byl mily) ze niestety wszystko jest na miejscie w zwiazku z otwarciem sezonu motocyklowego. Heh tak ze zmienilem swoja zone pod Opolem dopiero :)

Fotorelacje zamieszcze pozniej :)

Awatar użytkownika
Medi & Rafczo
Młodszy Forumowicz
Model: 2011 Convertible
Silnik: V6 3.7
Kolor: BLACK

Post autor: Medi & Rafczo » 2013-04-14, 18:57

caniggia pisze:Monitoring zabezpieczony, super że kamera była akurat tam gdzie potrzeba.
Policja zabrała material i namiary na wszystkie osoby które było widać i zachowywały się podejrzanie.

A parking właśnie miał być strzeżony.

Jeżeli ktoś widział białą pianę u nad na drzwiach, proszę o info w jakich godzinach, to bardzo precyzyjnie pozwoli określić sprawcę.
Byliśmy na parkingu około 23.30 wracając do "Kolportera", cykneliśmy fotki "Foosowi" - ochrona siedziała w swoim aucie, wyszli nawet z niego i proponowali poświecenie latarką.
Także teoretycznie, przynajmniej o tej godzinie przejawiali oznaki aktywności :!:

Kuba
Członek Honorowy MKP
Model: S281 SC
Silnik: inny V8
Kolor: Wściekle czerwony

Post autor: Kuba » 2013-04-14, 19:06

Niezmiernie mi przykro za sytuację, która przydarzyła się Pawłowi na koniec zlotu. Mam nadzieję, że uda się namierzyć sprawce tego chuligańskiego wybryku i przykładnie ukarać.
Jednocześnie chciałbym zaznaczyć, że zdarzenie miało miejsce dzisiaj, około godziny 8 rano. Jak widzieliście parking znajdujący się na terenie hotelu został podzielony na część ogólną i mustangową. Ochrona, przewidziana przez hotel obejmowała godziny nocne (czyli te najbardziej wrażliwe).

Tak jak napisał Paweł, sprawa została przekazana policji i dochodzenie jest w toku. W związku z tym bardzo proszę o wstrzęmięźliwość w postach odnośnie tego kto jest winny.

Potępiam ten akt wandalizmu, ale bardzo się cieszę, że udało nam się wszystkim spotkać. Dziękujemy Wam za przybycie i mam nadzieję na kolejne ciekawe spotkania.

Awatar użytkownika
Tjay-francuz
Stowarzyszenie MKP
Model: GT500 S197
Silnik: V8 5.4
Kolor: Kona Blue
Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk

Post autor: Tjay-francuz » 2013-04-14, 19:07

Medi & Rafczo pisze:
caniggia pisze:Monitoring zabezpieczony, super że kamera była akurat tam gdzie potrzeba.
Policja zabrała material i namiary na wszystkie osoby które było widać i zachowywały się podejrzanie.

A parking właśnie miał być strzeżony.

Jeżeli ktoś widział białą pianę u nad na drzwiach, proszę o info w jakich godzinach, to bardzo precyzyjnie pozwoli określić sprawcę.
Byliśmy na parkingu około 23.30 wracając do "Kolportera", cykneliśmy fotki "Foosowi" - ochrona siedziała w swoim aucie, wyszli nawet z niego i proponowali poświecenie latarką.
Także teoretycznie, przynajmniej o tej godzinie przejawiali oznaki aktywności :!:
ja wychodzilem pare razy z hotelu do swojego auta ktory stal prawie na samym koncu parkingu i ochrona zawsze wychodzila obserwujac co sie działo hmm...

Awatar użytkownika
Deftronic
Stowarzyszenie MKP
Model: Shelby GT500
Kolor: Grabber Orange

Post autor: Deftronic » 2013-04-14, 19:09

Cannigia - przykra sprawa, :( że też ciągle takie debilizmy trafiają się w PL. :mur: :cisza: :wsciekly: :dobani:

Pavulon - świetne zdjęcia. :ok:

http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
yoltz
Forumowicz
Model: IV 2004
Silnik: V6 3.8
Kolor: żywe srebro...
Kontakt:

Post autor: yoltz » 2013-04-14, 19:15

Kuba pisze: Jednocześnie chciałbym zaznaczyć, że zdarzenie miało miejsce dzisiaj, około godziny 8 rano.
O ósmej to gruba większość, a przynajmniej Ci co rządzili do końca w namiocie, nie byli się chyba w stanie ruszyć... nie mówiąc już o bardziej skomplikowanych operacjach :kwasny:

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Silnik: V8 4.6
Kontakt:

Post autor: Koral » 2013-04-14, 19:21

Tjay pisze:
Medi & Rafczo pisze:
caniggia pisze: Także teoretycznie, przynajmniej o tej godzinie przejawiali oznaki aktywności :!:
ja wychodzilem pare razy z hotelu do swojego auta ktory stal prawie na samym koncu parkingu i ochrona zawsze wychodzila obserwujac co sie działo hmm...
tez to moge potwierdzic, ja mialem auto na koncu parkingu, na chwile zalaczyl mi sie alarm (strasznie jest czuly) i jak jechalem w strone hotelu po Anie i Olka ochroniarz prawie biegl zobaczyc co sie stalo,a alarm zalazcyl sie na doslownie ulamek sekundy bo odrazu go wylaczylem..

takze nie wiem czy byli tak uczuleni bo czseto sa tam jakies akcje czy po prostu organizatorzy ich uczulili, bylem jzu na wielu zlotach i nigdzie tak ochrona nei pilnowala, czesto auta zostawialo sie samopas bez ochrony na wlasne ryzyko, tutaj przykra sprawa, mam nadzieje ze szybko sprawce zlapia, jakis tchórz skoro boi sie w twarz powiedziec jak ma jakeis 'ale' do caniggi i posuwa sie do takiego .... (nie ma na to cenzuralnego slowa) ;/

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

Awatar użytkownika
Rogu
Forumowicz
Model: GT
Kolor: Ognisty
Kontakt:

Post autor: Rogu » 2013-04-14, 19:48

Również bardzo dziękuję za świetne towarzystwo. To był dla mnie pierwszy zlot, ale na pewno nie ostatni. Sporo się dowiedziałem i miło było zobaczyć Was w "realu". Poza tym kilka koników zainspirowało mnie do dalszych modyfikacji (a łudziłem się, że to już koniec :-). Słowa uznania dla organizatorów - świetna robota!

Paweł, bardzo współczuję z powodu samochodu. Mam nadzieję, że sprawa znajdzie dla ciebie szczęśliwy finał.

Where did You get this car?? It's not a car baby...it's a Mustang...

Awatar użytkownika
Evening
Forumowicz
Model: 302'cid 1975
Kolor: Medium copper metallic

Post autor: Evening » 2013-04-14, 20:00

Mercury Comet '75
Dodge Dart '66
Chevrolet Bel Air '60
Chevrolet Impala '60 Sport Coupe
Plymouth Barracuda '68
Plymouth Barracuda '69
Porsche 912 '66
Porsche 911 '73 Targa
Porsche 911 '76 Targa
Willys - Overland 1939
;)

Awatar użytkownika
tomek107sl
Młodszy Forumowicz
Model: GT
Kolor: CZERWIEŃ
Kontakt:

Post autor: tomek107sl » 2013-04-14, 20:07

My również dziękujemy Organizatorom za udaną imprezę . Miło było Was wszystkich ( to raczej było trudne ) poznać. Do zobaczenia !

Awatar użytkownika
Magkri
Forumowicz
Model: 1966
Kolor: złotko

Post autor: Magkri » 2013-04-14, 20:12

My też już w domku. Krzyś też w domku ale tylko ciałem bo duchem to jeszcze nie.
Fajnie jest się z wami spotkać i widzieć zadowolone twarze. Mam nadzieje, że sprostaliśmy zadaniu i wszyscy się ubawili.
Szczególne podziękowania z naszej strony "organizatorów" dla Madzi która prawie cały pobyt spędziła na recepcji sprzedając koszulki i zrobiła 200% normy ;)
Jeszcze raz to powiem: Madzia złota kobieta z Ciebie :D

koral pisze:
takze nie wiem czy byli tak uczuleni bo często sa tam jakieś akcje czy po prostu organizatorzy ich uczulili,bylem jzu na wielu zlotach i nigdzie tak ochrona nie pilnowała, często auta zostawialo sie samopas bez ochrony na wlasne ryzyko/
Kuba jako organizator naszego pobytu w hotelu bardzo mocny nacisk kładł na ochronę naszych aut. Dodatkowo przez nas była opłacona ochrona nocna aby nikomu nic się nie stało. Niestety nie przewidzieliśmy tego, że może się coś stać w biały dzień. Po tym przykrym incydencie byłam z Pawłem przy przeglądaniu monitoringu i w nocy była widoczna ochrona, nie spali tylko naprawdę ich pilnowali.
A jak ktoś chce zrobić krzywdę to znajdzie na to sposób :(
Sprawa jest w rękach policji i mamy rejestr monitoringu na którym widać wszystko :) Tak więc nie bozostanie bezkarny ten co to uczynił.

Przykro nam, że musiało się skończyć takim "kwasem" :(

Przykro nam również z powodu naklejki która zrobiła szkodę. Co prawda ja zdejmowałam je z pięciu aut i żadnemu nic się nie stało. No ale całe życie człowiek się uczy, następnym razem będzie lepiej :(

Pozdrawiam
Magda

Pozdrawiam Magda - Spontanowa

Awatar użytkownika
SPONTAN
Forumowicz
Model: Coupe 66, 68, 69
Kolor: złoty, srebrny, czarny

Post autor: SPONTAN » 2013-04-14, 20:23

adaslaw pisze:
YoDa pisze:Najwyrażniej , skoro to jedyny przypadek to ktoś nie lubi Caniggii
Nawet ja, który nie śledzi forum w 100 procentach, wiem, kto Pawła nie lubi ;) Tak, wkładam kij w mrowisko ;)
YoDa pisze:Pawełku , przykra sprawa i mam nadzieje znajdzieś dowody na tą mendę
Powtórzę się, ale:
1. jeśli chodzi o kasę za straty - zwróciłbym się do hotelu. Oni nam sprzedali usługę o nazwie: pokoje wraz z parkingiem strzeżonym. Parking nie był strzeżony, czyli nie wywiązali się z umowy - koniec sprawy.
2. Prostak, który to zrobił - cóż, może uda się dotrzeć do zapisów hotelowych - nie wiem.

Te dwie sprawy bym traktował rozdzielnie.
A ską Ty jesteś taki pewien, by oceniać..............ja Magki i nawe Kuba wrocił by ocenić sytuację
Może wypowiedział byś się na temat zlotu a nie tylko komentować fakt przy ktrrym de facto nie byliście

Obrazek
SPONTAN-Magkri

Awatar użytkownika
MacK
Forumowicz
Model: Grande boss 351
Silnik: inny V8
Kolor: oliwka

Post autor: MacK » 2013-04-14, 20:31

Pierwsza klasa !!! Ipreza rewelacyjna ,poznalismy duzo ciekawych osob ,z aut praktycznie wszystkie modele , nic dodac nic ujac. Wielkie ukłony dla ORGANIZATORÓW .Maciej i Magda.

Grucha czy ty naprawde jesteś taki tępy ?! W tym mieście nie ma takich zwierząt ,jest Żubr,Bóbr kurde -Mustang

Awatar użytkownika
Tjay-francuz
Stowarzyszenie MKP
Model: GT500 S197
Kolor: Kona Blue
Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk

Post autor: Tjay-francuz » 2013-04-14, 20:38

również chciałbym bardzo podziekować organizatorom, jest to moj pierwszy wypad na zlot jako nowicjusz w klubie :)
atmosfera super, poznało sie kilka fajnych osob :) na takie imprezy chce sie wracać
jeszcze raz dzieki i do zobaczenia na kolejnym zlocie !! :)

pozdrawiam

Tomek i Beata :)

Awatar użytkownika
adaslaw
Forumowicz
Model: Mustang conv. 2006
Silnik: V6 4.0
Kolor: skromny czarny

Post autor: adaslaw » 2013-04-14, 20:45

SPONTAN pisze:
adaslaw pisze:
YoDa pisze:Najwyrażniej , skoro to jedyny przypadek to ktoś nie lubi Caniggii
Nawet ja, który nie śledzi forum w 100 procentach, wiem, kto Pawła nie lubi ;) Tak, wkładam kij w mrowisko ;)
A ską Ty jesteś taki pewien, by oceniać..............ja Magki i nawe Kuba wrocił by ocenić sytuację
Może wypowiedział byś się na temat zlotu a nie tylko komentować fakt przy ktrrym de facto nie byliście
SPONTAN, wyluzuj :) Nie oceniam, a żartuję :) Czy nie widzisz, że za każdym ze swoich zdań puszczam oko? I czy nie widzisz żartobliwych nawiązań do forumowych utarczek? :)
Ja oceniam? Nie, nie oceniam - żartuję. Tak, nie byłem przy zdarzeniu, podobnie, z tego co czytam, nikt przy tym zdarzeniu nie był.

A o zlocie się wypowiedziałem, cytuję to co wpisałem w tym wątku: "Impreza była zajebista :)"
Madzi też na priv (via facebook) podziękowałem za zaangażowanie.
Więc z "d" są Twoje wywody o rzekomym moim braku wdzięczności lub zadowolenia.
Świetnie zorganizowaliście zlot. Szacun!

ODPOWIEDZ

Wróć do „V Ogólnopolski Zlot Mustangów”